2777
2789
باشه ۵۰ تا شماییفرض کن سرطان روحی گرفته افتاده روی دنده لج و غرور طوری نیست تو بزرگ باش اگر مشکلتون ...

دیگه برسه دادگاه به چه دردی میخوره بعدم اون مشاوره همونجا نمیاد میدونم وکیلش میاد دادگاه

بنظرت مردی ک با خانومای خراب خیانت جنسی میکنه هم قابل بخششه؟ البته خودشم بابت کارش پشیمون نباشه و ان ...

نه خیانت اگر در این حده باعث بیماری خانمش میشه

اول باید تحت مشاوره تخصصی باشن شاید ریشه مشکل قابل حل باشه زن هم باید تلاششو بکنه برای حل شدن

اگر بی فایده بود و درمان نشد

و واقعا نرد بیماره

بهتره خانمش اول زمینه ی استقلال مالی خودشو فراهم کنه و استقلال عاطفی و بعد با جمع کردن مدارک جدا بشه.

تو اون مدت هم نباید با این فرد رابطه داشته باشه که بیمار بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه برسه دادگاه به چه دردی میخوره بعدم اون مشاوره همونجا نمیاد میدونم وکیلش میاد دادگاه

ببین عزیزم

برسه به دادگاه مهم نیست

دیگه شده

میدونم سخته و حرمتها شکسته شده

اما چیزی نیست که تشه حلش کرد

از نو بسازین سوره نزمل را بخون

اون میاد سمتت

از خدا کمک بگیر عقلش سرجاش بیاد

هر کاری بکن نپاشه زندگیت

دنیای بعد طلاق قشنگ نیست سخته دردناکه ارزش نداره

بچت اذیت میشه خودت بدتر

ببین عزیزم برسه به دادگاه مهم نیستدیگه شده میدونم سخته و حرمتها شکسته شده اما چیزی نیست که تشه حلش ک ...

من تلاش کردم گلم ولی گاهی نمیشه وقتی یکطرفه باشه نمیشه اصلا نمیشه کسیو به زور نگه داشت

از این فکرها بیا بیرون که همه چی به نفع آقایونه روی تصمیمت تمرکز کن که ببینی تصمیم صحیح چیه بعد فقط به فقط بعد از خدا از چت gpt کمک یویر به راحتی راهنماییت میکنه مجانی.

مشکلتون چیه؟اگر دوست نداشت که بچه دار نمیشد

اول هی اصرار که بچه بیاریم ۹ماه بارداری هم لحظه شماری میکرد بچه بدنیا بیاد تا به دنیا اومد انگار نه انگار اصلا بچه داره واسه اوین بار پدر شده اومدم قهر رفتن درخواست طلاق داد الان دوماهه حتی نپرسیده بچش زنده هس یا مرده

اول هی اصرار که بچه بیاریم ۹ماه بارداری هم لحظه شماری میکرد بچه بدنیا بیاد تا به دنیا اومد انگار نه ...

میدونم عزیزم

متوجه هستم چی میگی

اون اصلا خریت کرده

عقلشو از دست داده

تو الان عاقل باش

نذار خانوادت بپاشه

همیشه به این فکر میکنم مرد به خودش نمیگه این زن ی زمانی با کلی عشق وشور واشتیاق بهم بله گفت منو از بین اینهمه انتخاب کرد ومثلا کلی سختی ودرد وعذاب کشید تا برام بچه بیاره چرا الان باید مثل یک دشمن براش باشم واواره دادگاه کنم ؟

گیرم که شاخ وبرگهایم را شکاندید با ریشه هایم چه میکنید🦋

همیشه به این فکر میکنم مرد به خودش نمیگه این زن ی زمانی با کلی عشق وشور واشتیاق بهم بله گفت منو از ب ...

منم فکرم اینه ولی نمیگن عزیزم اینا اصلا دل ندارن همه چیوزود فراموش میکنن من اصرار از خودشم بوده بچه بیاریم الان فکر کنم یادش هم رفته بچه داره