2777
2789
بعد طلاق هیچ خبری نیست انگار دوباره مجرد شدی چرا انقدر بد توصیفش میکنید

کی گفته مجرد میشی

اولا ایشون بچه داره

دوما اصلا نگاه جامعه این نیست

آسیب های روحی و روانیش هیچ وقت نمیتونه خوب بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من کوتاه اومدم پیامش دادم خواستم حرف بزنیم حرف بزنیم ولی اون کوتاه نیومد چکار کنم این همه فرصت به ...

دوست داری برگردی وکیل بگیر بگو تا باهاش صحبت کنه این یه راه اشتی شما تم کوچیک نمیشی

چکار کنم ولی یطرفس به درد نمیخوره این آقا کجا بود این مدت انگار نه انگار بچه هم داره

مشکلی نداره

یه ندت نبوده

انسانه کامل نیست تو بزرگ باش

همه ما اشتباه داریم

وقتی زندگیت درست شد خودش شدمنده میشه

مشکلی ندارهیه ندت نبودهانسانه کامل نیست تو بزرگ باشهمه ما اشتباه داریموقتی زندگیت درست شد خودش شدمند ...

بنظرت مردی ک با خانومای خراب خیانت جنسی میکنه هم قابل بخششه؟ البته خودشم بابت کارش پشیمون نباشه و انکار کنه

خب پس بگیر دیر نشده هنوز

اگه زندگیشو دوس داشت دید نزدیک دادگاه داره میشه یکاری میکرده که درست کنه اون اصلا انگار نه انگار چند روز دیگه دادگاه داریم اصلا پشیمونم نیس از کاراش

اگه زندگیشو دوس داشت دید نزدیک دادگاه داره میشه یکاری میکرده که درست کنه اون اصلا انگار نه انگار چند ...

باشه ۵۰ تا شمایی

فرض کن سرطان روحی گرفته افتاده روی دنده لج و غرور

طوری نیست تو بزرگ باش

اگر مشکلتون جدی نیست چرا جدا بشی الکی خانوادتو بپاشی

برو با مشاورهای دادگاه حرف بزن بگو درستش کنن بدون اینکه بفهمن تو جیزی گفتی

بگو من رندگیمو دوست دارم