2777
2789
توافقی که چیزی بهم نمیرسه میخوام بهش فشار بیارم تا اخرش حق وحقوقمو بگیرمهیچ ما زندگیمون الکی یه روزه ...

با لج و لجبازی فقط مشکلاتتون را بیشتر کردید

برکردین

صبور و عاقل باشین

توافقی که چیزی بهم نمیرسه میخوام بهش فشار بیارم تا اخرش حق وحقوقمو بگیرمهیچ ما زندگیمون الکی یه روزه ...

چیزی به نامش داره؟ ببین من خودمم جداشدم تمام این راه هارو رفتم اگ چیزی به نامش نیست توافق کن وگرنه میتونه حسابی اذیتت کنه ارزش نداره وایه مهریه ۱۸ ماه یا یکسال یکی بخوای اینهمه بدویی حتی یکی شنیدم بعد سه سال هنوز نتونسته قسط اول مهریهشو بگیره هربار حکام اجراییه میره مرد درخواست تجدید نظر میده انقدر اینکارو میکنه تا کش پیداکنه مهریه نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشزه هم ک صد درصد میشی نفقه اگ بتونی بگیری هم نفقه قبل ناشزگیت از وقتی ک اجرا گذاشتی اونم شایدیه

اون شکایتش پس نگرفته من این همه هزینه کردم برم پس بگیرم که چی بشه این همه بهش فرصت دادم کو کجا بود پ ...

دختر خوب یه حاهایی تو باید کوتاه بیای

من دارم بهت میگم

دنیای بعد طلاق وحشتناک تر از خرد شدن غرور الانته

از خودگذشتگی اینجا کوچکت نمیکنه بزرگترت نیکنه و زندگی خودتو بجتو نجات میده

دختر خوب یه حاهایی تو باید کوتاه بیای من دارم بهت میگمدنیای بعد طلاق وحشتناک تر از خرد شدن غرور الان ...

خب من کوتاه اومدم پیامش دادم خواستم حرف بزنیم حرف بزنیم ولی اون کوتاه نیومد چکار کنم این همه فرصت بهش دادم