2777
2789
عنوان

نمیتونم برای بچه تصمیم بگیرم

144 بازدید | 18 پست

با دوران عقد دوساله ازدواج کردم ۲۸ سالمه شوهرمم ۳۳ سالشه.. وضع مالیمون خوبه بد نیست در حد خودمون داریم هم خودم هم شوهرم عاشق بچه ایم و میگیم لااقل دوتا داشته باشیم ولی با این شرایط و اوضاع نمیدونم اصلا بچه دار شدن درسته؟ میگم همیشه یه جور نمیمونه این روزام بگذره بعد من بشه ۴۰ سالم دیگه نتونم بچه دار بشم چکار کنم... خودمم تنبلی تخمدان دارم

یه دلم میگه اقدام کنم یه دلم میگه نه بازم صبر کنم نظر شما چیه فکر کنید خواهر منید😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تو این شرایط بچه اوردن خیلی سخته .شماهم تازه ازدواج کردی .تا میتونید برید مسافرت .گردش . تفریح ..

میدونی الان یه بسته پوشک شده 350,کم کمش هفته ای به بسته احتیاج داره .

شیر خشک و بقیه چیزا هم بماند .

واقعا شرایط واس بچه نیس الحمداللله ما دوتا داریم ولی خرجا خیلی سنگین جوری که قبل ما خیلی تو رفاه بودیم ولی وقتی بچها اومدن شرایطمونم خیلی سخت شده خیلی مسولیت خیلی قصه و... هست اگه میتونی چند سال دیگه صبر کن شاید اوضاع درست بشه ولی تو این اوضاع نه خوب نیست حامله بشی

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

بچم دو سالشه لحظه ای نیست بگم خدایا منو جلو بچم خجالت نده

وضعمون الهی شکر خوبه ولی خوب در حد خودمون

مثلا ارثیه انچنانی نداریم

مدل ماشین و خونمون معمولیه

اگه ایندت تظمینه که فکر نکن بچه بیار اگه نه یکم فرصت بده ببینیم اقایون دارن چکار میکنن این نظر من بازم خود دانی

واقعا تو این شرایط بچه اوردن خیلی سخته .شماهم تازه ازدواج کردی .تا میتونید برید مسافرت .گردش . تفریح ...

درسته ولی اخه سنم داره بالا میره از طرفی بخاطر تنبلی تخمدان که دارم میترسم دیر بشه

روزی بچه با خداست عزیزم ، خود خدا در قران گفته ، نعوذبالله مگر اینکه به خدا شک داشته باشید اگر قرار ...

درسته بقیه خیلی ادم میترسونن درحالی که خودشون دو سه تا بچه دارن

واقعا شرایط واس بچه نیس الحمداللله ما دوتا داریم ولی خرجا خیلی سنگین جوری که قبل ما خیلی تو رفاه بود ...

اگه چند سال صبر کردم و دیگه نشدم چی

حس میکنم زندگی تا ۷۰ ۸۰ سالگی بدون بچه خیلی پوچ میشه

روزی بچه با خداست عزیزم ، خود خدا در قران گفته ، نعوذبالله مگر اینکه به خدا شک داشته باشید اگر قرار ...

عصر حجر زندگی میکنیم؟اگه بچه روزی میاره پس چرا این همه بچه بدبخت و کودک کار داریم

کارما💫    

درسته بقیه خیلی ادم میترسونن درحالی که خودشون دو سه تا بچه دارن

بقیه آدم رو از عشق و عاشقی و ازدواج و درس و دانشگاه و هررر موضوع دیگه ای که حرفش پیش بیاد هم میترسونن ، این خاصیت مردمه عزیزم ، هیچ وقت دیدی به ینفر بگی من میخوام مثلا فلان کار رو انجام بدم ، بگن وااایییی چقدر عالی ، مزایا و خوبیهاشو بهت بگن ؟؟؟ نه ، شروع میکنن وای اینکارو نکنیا فلانه بهمانه

حرف مردم رو ول کن عزیزم ، حرف خدا رو بچسب که قربونش برم خودش روزی بچه رو میده