2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخیه های بیرونیم و دیروز کشیدم داخلیام نه هنوز کامل جذب نشدن

ووی پ نکن دختر

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

ووی پ نکن دختر

اوووف از روزی ک عمل کردم ب غلط کردن افتادم نه استراحتی داشتم نه هیچی کسی کمک حالم نبود شوهرمم بیخیااال فقط روز اول هوامو داشت بقیه روزا دیگه منو یادش رفت با بچه کوچیک سختمه خیلی سختمه میدونم بینی خوبی برام در نمیاد کلا توی خونه بدو بدو بودم غذا بپز ظرف بشور تمیز کن مرتب کن

نمیدونم دکتر من به من گفت اصلا با گوش پاکن تمیز نکن فقط سرم شستشو و اسپری بینی استفاده کن

اره برا منم گفت تمیز نکن یوقت عفونت نکنه با گوش پاککن چون ممکنه پرزش بچسبه ب بخیه هات

اوووف از روزی ک عمل کردم ب غلط کردن افتادم نه استراحتی داشتم نه هیچی کسی کمک حالم نبود شوهرمم بیخیاا ...

آخی

خواهری مادری

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

آخیخواهری مادری

نه عزیزم هرکس گرفتار خودشه

ب شوهرمم گفتم تا عمر دارم و تو خونه توهم دیگه این علطا رو نمیکنم ب حساب اینکه شوهرم پشتم باشه

ای خدا دو هفتس خونه من جارو نشده دارم دق میکنم😭

نه عزیزم هرکس گرفتار خودشه ب شوهرمم گفتم تا عمر دارم و تو خونه توهم دیگه این علطا رو نمیکنم ب حساب ا ...

عزیزم این روزا هم میگذرن

ولی شوهرت همسفر خوبی نیست

من سنو سالی ندارم ولی با این سنم متوجه شدم هیچکس برا من خوب نیست من توی این۲۳سالی ک عمر گرفتم فقط خو ...

آخی عزیزم ❤️

دقیقا ۱۰ سال ازم کوچیکتری