fmmns مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 35 عنوان خواستگاری 112 بازدید | 11 پست سلام مشورت میخواستم من ۳۴ سالمه هم شاغلم هم زیبا و هم قد بلند ولی همیشه ارتباط هام شکست خوردم مردی اومده خواستگاری .قبلا ازدواج کرده پسر هم داره ولی با خودش زندگی نمیکنه امروز | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترقوز عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1061 خب خوبه که اگه شرایط آقا اوکیه ؟! در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
shimaiiiii عضویت: 1404/09/04 تعداد پست: 37 به نظرم نهدرسته باهاش زندگی نمیکنه ولی خیلی مشکل ساز میشه براتما تو خانوادمون همچین تجربه ای داشتیم
fmmns مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 35 خب خوبه که اگه شرایط آقا اوکیه ؟! کارمند ،دو برابر خودم حقوق میگیره ، خیلی مهربون ،ولی خودم دودلم
دخترقوز عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1061 کارمند ،دو برابر خودم حقوق میگیره ، خیلی مهربون ،ولی خودم دودلم نه خوبه بنظرم بازم بیشتر آشنا شید و اینکه همسرش فوت شده یا طلاق؟ پسرش چند سالشه؟ در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
fmmns مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 35 به نظرم نهدرسته باهاش زندگی نمیکنه ولی خیلی مشکل ساز میشه براتما تو خانوادمون همچین تجربه ای داشتیم اره ، چند روز پیش متوجه شدم ماهی میلیون میزنه به حسابش
fmmns مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 35 به نظرم نهدرسته باهاش زندگی نمیکنه ولی خیلی مشکل ساز میشه براتما تو خانوادمون همچین تجربه ای داشتیم اره ، چند روز پیش متوجه شدم ماهی میلیون میزنه به حسابش
fmmns مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 35 نه خوبه بنظرم بازم بیشتر آشنا شید و اینکه همسرش فوت شده یا طلاق؟ پسرش چند سالشه؟ طلاق گرفته ، خونه هم بهش داده ، پسرش ۱۷ سالش الانم خونه داره