ssha123 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6820 عنوان مادرشوهر 116 بازدید | 8 پست چرا مادرشوهر شاه پریان هم باشه خیلی زود از چشم عروس میفته؟؟؟؟؟؟وای من مجردی عاشقققققق مادرشوهرم بودم الان متنفرمممممممم خیلیم باهم خوب وبااحترام برخورد میکنیم اون منو خیلیییییی دوست داره اما من خوشم ازش نمیاد😐 امروز | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ostevaram عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 1940 همینجوری بیدلیل ازش زده شدی؟ خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد
ssha123 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6820 همینجوری بیدلیل ازش زده شدی؟ نه یسری دخالتهای ریز داشته مثلا تو بچه داری واینا
ssha123 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6820 حتما یه چیزی ازش دیدی که خوشت نمیاد چیکار کرده دخالت های ریز که باعث شد ازش بدم بیاد
mahnegarkhat عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 894 دخالت های ریز که باعث شد ازش بدم بیاد متوجهم چی میگی متاسفانه همین دخالتا که به اصطلاح خودشون نصیحته و خیرمونو میخوان باعث دلخوری میشه منم به خاطر این دخالتا رفت وآمدم کمتر شده با اینکه رابطمون خیلی خوب بود ولی خب چاره ای نیست دیگه متاسفانه هیچ خانواده بی عیب و نقصی تو دنیا وجود ندارن حتی خانواده های خودمون که از دید ما خیلی عالین
ssha123 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6820 متوجهم چی میگی متاسفانه همین دخالتا که به اصطلاح خودشون نصیحته و خیرمونو میخوان باعث دلخوری میشه منم ... اخه من اول دیدی دوسش داشتم هه چی میگفت لبخند میزدم نگو پرو شده داره کم کم دخالت میکنه زدم پسرشو ۶۰۰کیلومتر ازش دور کردم الان فقط قوربون صدقم میره میگه مواظب پسرم باش😂
mahnegarkhat عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 894 اخه من اول دیدی دوسش داشتم هه چی میگفت لبخند میزدم نگو پرو شده داره کم کم دخالت میکنه زدم پسرشو ۶۰۰ک ... کلا صمیمت زیاد رو نمیپسندم نه واسه عروس نه داماد چون با هرکی صمیمی بشی بالاخره از روی دوستی یه حرفایی میزنه که ممکنه باعث ناراحتی بشه حداقل خداروشکر ما این چیزا رو تجربه میکنیم مراقبیم که به نسل بعدی انتقال ندیم و با عروسا و دامادامون بدونیم چجوری رفتار کنیم