2777
2789
عنوان

خونه داری خیلی سختههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به شرطی که تو عمارت ۵۰۰۰ متریتون ۲۰ تا خدمتکار داشته باشی خودت هیچ کاری جز خانومی کردن و تفریح و ...

خخ😁

خب فقط کار خونه کردن بهتر از همزمان کار خونه و کار بیرون کردنه آخه مردای ایرانی حتی اگه زن شاغل هم باشه کار خونه کمک نمیکنن ک😂

برنامه ریزی کن وسواسی هم نباش زیاد سخت نیس البته حق میدم با بچه کوچیک وقت کم میاری

وقت کم نمیارم مشکلم اینه حوصله م از کارای تکراری خونه سر میره. دوست دارم تو اجتماع باشم و با دو نفر معاشرت کنم

خونه داری همراه بچه از شاغل بودن بسیار سخت تره

دقیقا آدم یه ساعتایی نیاز داره از بچه دور باشه البته با اینکه واقعا جونمم برای بچم میدم ولی بعضی وقتا از معاشرت دائمی باهاش خسته میشم

اوهوم کار خونه زیاده .بعضی وقتها حس میکنم مثل یه کنیزم توخونه شوهرمم اصلأ کمک نمیکنه .فقط بشور بپز ب ...

وااای دقیقا خیلی ناراحت میشم وقتی این حرفو میشنوم. به خدا خودشون یه روز با بچه تو خونه تنها باشن کلافه و دیوونه میشن ولی کارهای زنا اصلا توی چشمشون نیست.

آره به شرطی که تو عمارت ۵۰۰۰ متریتون ۲۰ تا خدمتکار داشته باشی خودت هیچ کاری جز خانومی کردن و تفریح و ...

دقیقا اگه به واسطه بچه تو خونه حبس شده باشی سر کار نرفتن بیشتر کسل و کلافه میکنه آدمو

مگه خونه داری و بچه داری عمر تلف کردنه من خودم مثل توام ولی لذت میبرم از زندگیم کتاب میخونم و.....

نه بچه داری خیلی خوبه من خودم دارم توی خونه به بچم زبان انگلیسی یاد میدم و خیلی روی تربیتش کار میکنم ولی متاسفانه از بس همه از جمله شوهرم میگن حالا مگه چکار کردی؟ حالا مگه یه غذا چکار داره؟ حالا مگه بچه طفل معصوم نگه داشتنش سخته؟ و از این حرفا کلا کلافه شدم و خودمم احساس بدی دارم