2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دست بردار نیست

951 بازدید | 27 پست

از یلداست زندگی من رو آشوب کرده

مثل همیشه :(((

چندوقت پیش یکی از اعضای خانواده همسرم به من یه توهین زشت کرد

وقتی عذرخواهی کرد من گذاشتم پای بچگیش و بخشیدم

ولی همسرم خیلی سخت گرفت

خیلی دعواش کرد

یه حمایت مالی ازش میکرد بابت تحصیلش که قطعش کرد

یه گوشی براش خریده بود پسش گرفت و...

بعد از اون گفت هرجا اون باشه من نمیریم و نرفتیم تا یلدا که مادرشوهرم گفت نمیشه هی اونا نباشن و شوهرم گفت خب ما نمیایم

حالا مادرشوهرم من رو مقصر همه چیز رو میبینه و میگه از وقتی وارد خونه ما شدی بدبختی آوردی؛ منی که بهم توهین شده و بخشیدم !!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم با این همه تنش کنار بیامیا قطع ارتباط کاملیا یه ارتباط سالم

شوهرت خوب کرده.تو نباید نگران باشی چون شروع کننده نبودی ولی دلت هم نسوزه.مادرشوهرتم توقع بیجا داره که طرف هم توهین بشنوه هم رفت و آمد کنه.مشخصه شعور تشخیص درست از غلط رو نداره.زیادی هم مقابل اینجور آدما خوب نباش.بذار شوهرت مدیریت کنه چون خانوادشون میشناسه

سلام خوبی ؟

چقدر درکت میکنم عزیزم

ادم های چیپ همیشه برای ادم تنش ایجاد میکنن

من واقعا زندگی شما رو زندگی کردم

خیلی جاهاش رو حتی بدتر 😅

مریم جون الان سر کلاسی هستم که قرار بود یه کاری رو به استاد ارائه بدیم

دیدم همه عالی هستن جز من 😅🤦🏻♀️🤦🏻♀️

استاد نمره همه رو گفت همون لحظه بعد ارائشون

و من و یک نفر دیگه ضعیف ترینشون بودیم 🫠🙃

و استاد نمره مون رو اعلام نکرد

کلی حس بد گرفتم

و خورد تو پرم

مریم جون اگر مطمئنی که شوهرت هیچ وقت راضی به قطع رابطه با مادرشوهرت نیست پس مطرحش نکن که من فکر می کنم قاطعانه مطمئنی. مادرشوهرت هم در واقع حتی اگر همسرتون رو هم مقصر بدونه چون نمیخواد حمایتش رو ازدست بده و از طرفی قصد داره فشار بیاره که مناسبت بعدی همسرتون مقاومت نکنه و طبق خواسته ی ایشان به مهمانی های خانوادگی با حضور همه فامیل حضور پیدا کنه به ادامه دادن بحث تاکید می کنه وشاید حمایت شوهرتون از اون فرد خاطی مجدد برقراربشه. باید طوری رفتار کنی که نقشه مادرشوهرت نگیره. میدونی اون فامیل که به شما توهین کرده نه تنها به شما بلکه به همسرتون و فرزندانتان هم توهین کرده

سلام خوبی ؟چقدر درکت میکنم عزیزم ادم های چیپ همیشه برای ادم تنش ایجاد میکنن من واقعا زندگی شما رو زن ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟

برای تو خاله هست

خاله اثرش خیلی کم رنگ تر از مادرشوهره 🤦🏼♀️

مریم جون الان سر کلاسی هستم که قرار بود یه کاری رو به استاد ارائه بدیم دیدم همه عالی هستن جز من 😅🤦 ...

چند نمره داشت؟

اگر زیاده و فکر میکنی قابل جبران نیست باهاش صحبت کن

ولی درکل تاجایی که خبر دارم درست خوبه و یه ارائه ضعیف نیاید روی روحیه ات تاثیر منفی داشته باشه گلم😘

مریم جون اگر مطمئنی که شوهرت هیچ وقت راضی به قطع رابطه با مادرشوهرت نیست پس مطرحش نکن که من فکر می ک ...

من اگر بخوام میتونم الان که بحث این قضیه باز هست رابطه شوهرم رو با خانواده اش بیشتر بهم بریزم و به مادرشوهرم هم گفتم؛ گفتم اگر پسرتون پسر خوبیه و انقدر بهتون کمک میکنه بخاطر این هست که من خوبم اگر من خوب نباشم خیلی چیزها عوض میشه

ولی واقعا دلم برای شوهرم میسوزه و نمیخوام خیلی بهش فشار روحی وارد بشه

سر این قضیه هم من بخشیدم خودش کوتاه نیومد و آخر هم همه از من طلبکار شدن

چند نمره داشت؟اگر زیاده و فکر میکنی قابل جبران نیست باهاش صحبت کنولی درکل تاجایی که خبر دارم درست خو ...

۲۰ نمره داشت

چون خیلی روش کار کرده بودیم

فکر میکنم نهایت ۲ نمره ازم کسر شه 😅

چون کمالگرام ،داستان دارم با خودم 😅

2790
2778
2791
2779
2792