2777
2789
عنوان

مهمونی دعوت شدم شب تا صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت ارزش داره بخاطر چندتا غریبه، بخاطر یه مهمونی به خانوادت دروغ بگی؟

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

نرو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
نمیخام ریپ بزنم ینی فقط اونایی ک میگن چرا که نانگار براشون عتدیه این جور کثافت کاری😒نرو ک سالم نمیر ...

میدونی بحث سالم رسیدنو نرسیدنشو بزاری کنار

بعضی چیزا نباید حدمتش بشکنه اون قبحه نباید شکسته بشه و الا آدم عادت میکنه

مسلمن ک نباید بری خودت یکم عاقل باش بخدا این همه حوادث میخونیم همش از یجایی شروع میشن نرو عزیزم حس خوبی نگرفتم😢

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

این همه آدم میگن نرو ولی باز حرف خودتو میزنی اخه با کسی که دو روزه صمیمی شدی میخوای بری مهمونی اونم شب تاصبح؟خارج شهر!!من ک ترسیدم

بعدش میای تاپیک میزنی که پشیمونم رفتم و ازاین حرفا

میدونی بحث سالم رسیدنو نرسیدنشو بزاری کنار بعضی چیزا نباید حدمتش بشکنه اون قبحه نباید شکسته بشه و ال ...

دقیقا همینطوره

برا من پسر نصف شب بیرون باشه هم قفله چ برسه دختر

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

برید تاپیکاشو بخونین خب مشخصه ک دوس داره بره و سنشم کمه من واقعیت نمیشناسمش ولی خیلی نگرانش شدم امیدوارم کار خطایی نکنه😪

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌