سلام عزیزم من اف شدم تاپیک زدم گوشیم خاموش شد اومدم دیدم اومدی تو تاپیکم خیلی خوشحال شدم دیدمت رفیق قدیمی من💖💖💖😍😘😘 امشب خوشحال بودم که دخترم سالمه خداروشکر اومدم تورو دیدم خوشحال تر شدم..
عزیزم من خیلی وقته این موی دماغ هایی که بقول خودت مثل لاشخور میان تو تاپیکام آدم حساب نمیکنم بجان بچم اصلا کامنت هاشونو نمیخونم دیگه از بچم عزیزتر تو این دنیا واسم نیست کلا نخونده رد میشم میخوام بهت بگم نه اهمیت دارن برام نه ذره ای روم اثر میذارن اتفاقا بیشتر ترغیب میشم به تاپیک زدن و فعالیت توی نی نی سایت....
من اینجا میام تجربه های مامانای باردارو میخونم با خیلی از دوستام حرف میزنم درد دل میکنم یکیشم خودت❤❤❤ و اینا پشیزی برام ارزش ندارن نمیبینی جوابشونو نمیدم بزار خودشونو جر بدن بکشن تهمت بزنن وقتی واسه من بی اهمیته دیگه چی میخوان. من تنها چیزی که الان واسم مهمه اینکه بسلامت بارمو زمین بذارم و دخترمو بغل کنم
خیلی خوشحال شدم دیدمت عزیزم یادمه اون سالهای قبل خیلی باهم صحبت میکردیم چقد زندگی پر ماجرایی داشتم من😅که واسه خیلیا فیک بنظر میاد. تو هم میای تاپیکامو میخونی ذره ایی خودتو ناراحت نکن اینا حتی ارزش اینکه انگشتت رو خسته کنی و واسشون تایپ کنی ندارن
دیگه همینو خواستم بهت بگم میبوسمت بوس بوس
@asmajooni