2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی لاغرم همه دارن مسخرم میکنن خواهرخودمم میبینم اصلالباس بهم نمیاد

عزیرم تو به حرف بقیه چیکار داری منم همه مسخره میکردن خواستم خودمو چاق کنم چاق شدم تو ۳ ماه ده کیلو اضافه کردم الان همه مسخره میکنن برای چاقی میگن پخش شدی پس محل نده

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

لازانیا ماکارونی برنج و سی زمینی زیاد بخور

ی روش لازانیا خیلی اسون و سریع هم بهت میگم درست کن حالشو ببر

اول موادت رو آماده کن و رب رو باهاشون سرخ کن و ادویه بزن بعد داخلش آب جوش بریز و لازانیا ها رو خورد کن در حدی که مثلا اندازه قوطی کبریت یا یکم بزرگ تر

بعد درشو بزار که چند دقیقه بپزه و نرم بشه بعد پنیر رو اضافه کن دوباره چند دقیق درشو بزار تا بپزه و تمام

من خیلی لاغرم همه دارن مسخرم میکنن خواهرخودمم میبینم اصلالباس بهم نمیاد

فقط بخور.کاش جای تو بودم الان هیچی نمیخوام بخورم ولی. میخورم الکی ،حتی گرسنه هم نیستم ولی میگم فقط یکم تخمه بخورم بعدش چایی با خرما بعدش خب نهار نمیشه سر سفره نشینم ،همیشه میگم فقط امروز و از فردا رژیمم😭 نمیدونم چرا اون فردا نمیاد😭😭

میشه بگی چجورچاق شدی

غذاهایی که دوست داری درست کن اصلا بعد غذا و قبلش آب نخور مقدار غذاتو بیشتر کن مثلا من اول یک نون میخوردم الان ۳ تا نون میخورم کامل قرص استفاده نکن باعث پوکی استخوان میشه ولی قرص جوشان مولتی ویتامین خوبه که تمام خانواده ویتامین ب داشته باشه نیم ساعت قبل از نهار یک روز درمیان بخور هم اشتها اضافه میشه هم صورتت تپل میشه و اگه شیرخشک هم بخوری خوبه

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼