2777
2789
عنوان

نمیدونم خواهرمو ببخشم یا نه 🫠

162 بازدید | 8 پست

بچه ها چندماه پیش با یکی آشنا شده بودم خیلیم دوسش داشتم بعد پسره ام ار همه لحاظ اوکی بود با خاهرم صمیمی بودیم همه چیومیگفتم اینم گفته بودم .من اصن خبز نداشتم خاهرم رفته بی خبر از من پسره رو فالو کرده بهش پیام داده براش استوری میزاشتهدکه ریپلای کنه پسره اومد بهم گفت فک کنم خاهرته این من خیلی شوکه شدم رفتم گفتم چرا اینکارو کردی گفت تو لیاقتشو نداری اون مال من میشه فلان خیلیم بددعوا کرد باهام منم خیلی عصبی شدم گفتم مال خودت پسررو بلاک کردم. بعد ی سری گوشیش بازمونده بود رفتمچتاشونو خوندم این خیلیی نخ داده تلاش کرده ولی پسره گفته من از خواهرت خوشم میومدفلان . بعد اون این خیلی از من حرصی شد عقده گرفت انگار تقصیر منه . بهم گفت خراب داغون پیش پدرمادرم گفت این سحر هر روز با پسراست دوستاش داغونن سیگار میکشن اینا . به من چون قدم کوتاهه میگه مینی ج . ن . د .ه از لحاظ روحی خیلی داغونم کرد خلاصه هرچی که گفتم و نگفتم روش گذاشت گفت منم خیلیی گریه کردم آبروم پیش پدرم رفت حتی به مامانم گفت دخترت خرابه هرششب بغل یکیه😔الان پدرمم بخای نخای روش تاثیر گذاشته خیلی گیر میده . حالا چند هفته گذشته اومده پیام داده بهم که منو ببخش خواهر فلان نمیدونم چکیارش کنم واقعا حالم ازرقیافش بهم میخوره دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر تنیه؟

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.