2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلی با دست ماساژ میدم ی جورایی یوگا صورت انجام میدم گاهی ولی تو فکرشم که گواشا هم بخرم فلزی

آها عزیزم خودمم ی سالی میشه با دست انجام میدادم

شنیدم فلزی یا همون استیل بهتره نمیشکنه، دیجی کالا تخفیف زده بود 366

راستش خودم وقتی عکسای پارسالم با امسالم مقایسه میکنم خیلی تغیر کردم نمیدونم برای ماساژ هست یا نه😂

آها عزیزم خودمم ی سالی میشه با دست انجام میدادمشنیدم فلزی یا همون استیل بهتره نمیشکنه، دیجی کالا تخف ...

جدی؟خوبه

تخفیفات دیجی خوبه

فلزی نیس برای شما؟آنلاین فلزیش رو قیمت زدن ۶۰۰ این حدودا.آره میگن از لحاظ آنتی باکتریال و تمیزی هم بهتره فلزی

خیلی خوبهه که😃آره واقن تاثیر داره منم خودم حس میکنم حتی تو لحظه

مثلا ی وقتایی صبح ها میرم دانشگاه حس میکنم پلکم پف داره همون لحظه چند ثانیه انجام میدم واقن موثره

البته برای فرم دهی بیشتر و کم شدن پف صورت حذف قند هم پیشنهاد شده و میگن موثره ولی من نمیتونم خیلی دلم میخواد اما بدنم واقن ی وقتایی به شیرینی و قند نیاز داره

جدی؟خوبهتخفیفات دیجی خوبهفلزی نیس برای شما؟آنلاین فلزیش رو قیمت زدن ۶۰۰ این حدودا.آره میگن از لحاظ آ ...

سفارش زدم، زده سه شنبه هفته ی بعدی ب دستم میرسه، اگ میخای منتظر بمون تا بدستم رسید حتما ازش برات عکس میفرستم اگ خوب بود تو هم بخر

بنظر منم تاثیر داره مث ورزش ک فرم بدن تغیر میکنه حتما ماساژ صورتم تاثیر داره

وای اصلا نمیشه قند و شیرینی و حذف کردد😭😂

سفارش زدم، زده سه شنبه هفته ی بعدی ب دستم میرسه، اگ میخای منتظر بمون تا بدستم رسید حتما ازش برات عکس ...

ای جونمم آره چرا که نه یا تگم کن یا خواستی بهت آیدی میدم برام بفرست مبارکت هم باشه ایشالا به دل خوش و سلامتی ازش استفاده کنی😍

دقیقاا گواشا واقن خوبه شک نکن به نظرم .تا الآن که خوب بوده من خودمم تو فکرشم بگیرم چون میگن انرژی و گرمای دست هم خوبه ولی گواشا قدرت رو یکسان پخش میکنه برای ماساژ ماهیچه های صورت

نه واقن نمیشه🫠من اصن ی وقتایی بدنم داد میزنه که شیرینی میخواد مثلا قند خونم میوفته ی وقتایی یا سردرد میگیرم حتی بعد که شیرینی یا ی چیز شیرین میخورم مثل شکلات اوکی میشم و به حالت قبل برمیگردم😅😂

ای جونمم آره چرا که نه یا تگم کن یا خواستی بهت آیدی میدم برام بفرست مبارکت هم باشه ایشالا به دل خوش ...

بلد نیستم تگ کنم ❤️

ی چند روز بدستم رسید گوشیم خراب بود نتونستم پیام بدم،واقعا گواشا عااالیه خیلی ازش راضیم وقتی ماساژ میدم حس میکنم تا چند ساعت بعدش صورتم لیفت شده هست،،اگ قصد خرید داشتی حتمااا بگیر عاالیه،قیمت دیجی کالا هم مناسب هست

منم تازه گرفتم هنوز نرسیده به دستم.. سنگ طبیعی به نظرم بهتر از استیله

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

مبارک باشه عزیزم،از کجا خریدی؟چ قیمت؟آره منم ی جا خوندم سنگ بهتره ،

من از برند انشل خریدم توی وبسایت آستین.. امیدوارم چیز خوبی باشه🤦🏻♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بلد نیستم تگ کنم ❤️ی چند روز بدستم رسید گوشیم خراب بود نتونستم پیام بدم،واقعا گواشا عااالیه خیلی ازش ...

سلام گلیی چطوری😚

مبارکت باشهه ایشالا به سلامتی و دل خوش

جدی؟چقد خوب آره واقن قبول دارم .تو برناممه اتفاقا فعلا چیز دیگه سفارش دادم اون تو راهه چشم😅🤍