ljgrm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 148 عنوان تجربه بیهوشی 243 بازدید | 25 پست بعد از بیهوشی چه اتفاقی براتون افتاد؟😂من خودم تا چند روز خوابای عجیب میدیدم تو جلد شخصیتای مختلف مثلا تو یه خوابم مرد بودم داشتم تو یه شرکت کار میکردم و یه کدایی میزدم ک حتی نمیدونم چی بودن و تاحالا ندیده بودم دیروز | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلعه_یخی عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 842 بیهوش که خودم نشدم ولی دو بار غش کردم آرزو ۱۳۸۸ ام 🎀تورک قیزیام🤟🏻🐺
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5481 بلند بلند لالایی برا پسرم میخوندم ساعتها 😂😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
ljgrm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 148 بلند بلند لالایی برا پسرم میخوندم ساعتها 😂😂 😂😂😂😂😂😂
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5481 😂😂😂😂😂😂 همه رو دیوونه کرده بودم😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
ljgrm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 148 همه رو دیوونه کرده بودم😂 اصن انگار تو یه عالم دیگه ای وقتی به هوش میای 😂
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5481 تو حالت عادی حجاب ندارم گیر داده بودم به پرستار چادر برام بیار جلو دکتر زشته نامحرمه جالب اینجا دکتر لگنم جراحی کرده بود😂😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5481 اصن انگار تو یه عالم دیگه ای وقتی به هوش میای 😂 هم تختیم دیسک کمر جراحی کرده بود تا چندروز نباید حرکت میکرد تو بیهوشی تو سالن میدوید هیشکی هم حریفش نبود😂😂😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
هرچیمیگمقبولنمیکنیکه عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2343 هم تختیم دیسک کمر جراحی کرده بود تا چندروز نباید حرکت میکرد تو بیهوشی تو سالن میدوید هیشکی هم حریفش ... چه عجیب و ترسناک تموم میشه هر شبی...
مادر_فندقام_هسدم عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 3829 من فقط دوبار از کمر بی حس شدمنذاشتم کامل بیهوشم کنن تو رو به جدت منو لایک نکن