آبی_ترین_دختر_دنیا مدیر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 631 عنوان تصادف | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 36 پست یهو بپرم جلو ماشین میمیرم؟نمیخوام بمیرم ولی میخوام ی مدت از خونمونم دور شم حتی شده برم بیمارستان🥲💔 بپرم جلو ماشین میترسم قطع نخاع شم یا بمیرم😑 دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨ دیروز | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبی_ترین_دختر_دنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 631 هرگز این فکر رو نکن . همونطور که خودت گفتی اگر قطع نخاع شدی یا ضربه به سرت وارد شد و دیوانه شدی چی ؟ یاخدا یعنی ممکنه دیوونه هم شم؟😂🥲 دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨
سعید177ارانی عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 951 راه حل نداره مشکل من🥲 به فرض هم راه حل نداشته باشه قرار نیست که انسان ها بدون مشکل باشند وهمه مشکلات اونا حل بشه وقتی خداوند می فرماید من انسان را در رنج سختی آفریدم پس چه توقع راحتی وبدون مشکل ان شاالله در جهان آخرت به شرطی که فرامین الهی را عمل کنیم.
آبی_ترین_دختر_دنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 631 حتی قطع نخاع هم نشی باز کلی داستان داری. یکیاز آشناهای ما جدید تصادف کرد دبیرستانیه. تا مدتها دستشوی ... نه بخدا دوست ندارم طوریم شع فقط میخوام دورشم از خونه🥲 دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨
آبی_ترین_دختر_دنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 631 منم همسن توامکاش نامزدی بودیم و الان باهاش بحث میکردم دعوا میکردم قهر میکردماما اینجوری نبودیم که ای ... اینم نامزدم نیست کلا عادت کردم به همه میگم نامزدمه همین بیشتر از همه خون ب جیگرم کرده دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 20922 یاخدا یعنی ممکنه دیوونه هم شم؟😂🥲 برو آمار تصادفات رو پیگیری کن ببین چند درصدشون دیوانه شدن . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
آبی_ترین_دختر_دنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 631 برو آمار تصادفات رو پیگیری کن ببین چند درصدشون دیوانه شدن . پس کنکله🫠 دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 20922 پس کنکله🫠 عاقلانه و قشنگ زندگی کردن هنره ، دیوونه بازی از هر نادونی بر میاد . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .