2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

154 بازدید | 42 پست

عزیزان یه مشکل دارم نمیدونم دیگ چیکار کنم

من یه تامبویم یعنی دخترم ولی تیپم پسرونس خانوادم دوسم ندارن هیجا نمیبرن خب من این تیپو دوست دارم نمیتونم دخترونه باشم باید چیکا کنممم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادت حق دارن، همه چی مگه به دوس داشتن هس؟؟؟؟ بیچاره ها کلی خجالت زده میشن، به چندین نفر از خودشون کم سطحتر پاسخگو میشن، خب این چه رفتار و کرداری هس؟ فکر آبروی خانوادت هم باش، در جامعه ی ما خیلی چیزها جانیفتاده، خانواده سرشون پایین میشه به خاطر رفتارهای بچه هاشون، باید ملاحظه کنی

نسل قبل احترام نمیزارن به خواسته هامون

واقعا دیگ داره حالم به هم میخوره اخ چه اشکالی داره من لباس پسرونه بپوشمم موهام پسرونه باشه به خدا خیلی بم میاد😂😂🗿

واقعا دیگ داره حالم به هم میخوره اخ چه اشکالی داره من لباس پسرونه بپوشمم موهام پسرونه باشه به خدا خی ...

اره واقعا به بعضیا این تیپه بیشتر تیپ دخترونه میاد

ولی کلا خانواده ها حساسننن

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

خانوادت حق دارن، همه چی مگه به دوس داشتن هس؟؟؟؟ بیچاره ها کلی خجالت زده میشن، به چندین نفر از خودشون ...

عزیزمن تو حاشیه نیستم ک فیزیوتراپی میخونم کار دارم خیلیم تو زندگیم موفقم چرا باید یه تیپ اینقدر ارزشمو بیاره پایین

عزیزمن تو حاشیه نیستم ک فیزیوتراپی میخونم کار دارم خیلیم تو زندگیم موفقم چرا باید یه تیپ اینقدر ارزش ...

تازه من خودم از این مدل تیپا برا دخترای دیگه خوشم میاد

حس راحتی و صمیمی بودن میده

عزیزمن تو حاشیه نیستم ک فیزیوتراپی میخونم کار دارم خیلیم تو زندگیم موفقم چرا باید یه تیپ اینقدر ارزش ...

گلم متاسفانه اینجا ایرانه، ارزش تو پایین نمیاد، همون کامنتم گفتم، پدر مادر بیچاره در پیش افراد بسیار کم سطح و نادان سرافکنده میشن چون این رفتارها جا نیفتاده در ایران، از اینرو هس که بهت میگن با ما جایی نیا، ازت خجالت میکشیم، حق هم دارن، چون نگاهها بسیار آزاردهنده هس

گلم متاسفانه اینجا ایرانه، ارزش تو پایین نمیاد، همون کامنتم گفتم، پدر مادر بیچاره در پیش افراد بسیار ...

بنظر من خانوداه اگه بچشو دوس داره نباید انقدر نظر ادمای فرعی و غریبه باش مهم باشه

تازه من خودم از این مدل تیپا برا دخترای دیگه خوشم میادحس راحتی و صمیمی بودن میده

همه دوستام اوکین بام اتفاقا هر جا برن باید منم برم تا بهشون خوشبگذره ولی نمیدونم چرا به خانوادم خوش نمیگذره😐😂🗿