پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه
پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هیچوقت عاشق نمیشم یعنی به سختی از کسی خوشم میاد ولی این رو که میگم واقعا میگم انگار انرژی داره که ...
ایشالا که بهش برسی
پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه
خآنمی مهربان که قصد ازدواج ندارد و من دیوانه اش شدم
بهش پیشنهاد ازدواج دادی؟میدونه دوسش داری؟
فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙
بهش کفتم دوستش دادم جواب نمیده ..قصد لزدواج هم نداره ..ولی وقتی میبنمش انگار خورشید در قلبم طلوع کرده بدنم داع میشه و قلبم پر از عشقش میشه اصلا نمیتونم به چشمهایش نگاه کنم که اگه نگاه کنم شب رو کلا بیخوابی بسرم میزنه ..
بهش کفتم دوستش دادم جواب نمیده ..قصد لزدواج هم نداره ..ولی وقتی میبنمش انگار خورشید در قلبم طلوع کرد ...
حالا اینقدر هم رمانتیک بازی درنیار
ایشالا وقتی به دستش آوردی هم همینجوری بمونی
فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40