یه پسری هست فامیلیم از بچگی همو دوست داشتیم بزرگ شدیم من دیگه بهش حسی نداشتم ولی همچنان این احوالاتش باهاش بود تا یجایی دیگه که بروز نمیداد و همیشه تو هرجمعی زیرچشمی حواسش بهم هست بخندم میخنده گریه کنم میبینم که واقعا ناراحت میشه تو این چن سال حتی به چشاشم نگاهم نکردم میترسیدم هوس باشه و من عاشقش بشم بارها دیدم که منتظر یه نگاه از طرفم بود اهمیت ندادم راجب یکی از خواستگارام با خواهرش کوچیکش حرف میزدم بار بعد که دیدمش دیدم عصبانی بود یجوری که همیشه به من احترام میزاشت بی احترامی کرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه پسری هست فامیلیم از بچگی همو دوست داشتیم بزرگ شدیم من دیگه بهش حسی نداشتم ولی همچنان این احوالاتش ...
بعدش دیدم یکم گذشت خودش رام شد و من مجبور بودم برای یکاری یه چیزی ازش بگیرم دیدم دستمو لمس میکرد بعدش اومد کنارم چیزی بهم بگه یکی اومد گزاشت رفت کلا نگاه من میکنه میبینم میره تو فکر یه انگشتر عقیق ست انگشتر من دستش کرده و هربار بهم نشونش میده