2777
2789
عنوان

چجوری نماز شب میخونید

222 بازدید | 29 پست

کامل ۱۱ رکعتو میخونید یا خلاصه میکنید؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامبا اجازه استار ✨ به نیت حاجت دل شما ✨

انجام انواع خدمات قرآنی و ادعیه شرعی با نیت خالص و رعایت آداب:

📖 ختم کامل قرآن و اجزاء

🕊 انواع چلههای ادعیه مجرب نظیر زیارت عاشورا ،یستشیر ،نادعلی ،و.....

🌹 ذکر صلوات و اذکار جهت گشایش کار،ازدواج، رزق و آرامش

🙏 نمازهای استغاثه، جعفر طیار و دیگر نمازهای مستحبی

انجام هر کدام از خدمات به درخواست شما و با ذکر نیت اختصاصی

📩 جهت هماهنگی لطفا با شماره ۰۹۳۵۸۱۲۲۱۹۹ تماس حاصل فرمایید.

یه رکعت شروع کن وتر بخون کم کم علاقه مندمیشی

نمیگم علاقه ندارم

فقط نصف شب نمیتونم بخونم زیادم وقت ندارم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
سخت نگیر از ۱۲ شب به بعد میتونی بتونی هرمفدار تونستی

نصف شب نمیتونم😭

3 رکعت میخونم فقط دو رکعت شفع و یه رکعت وتر البته چند باری 11 رکعت خوندم ولی جز اون سه رکعت بقیه رو نشسته میخونم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

انشالله توفیق پیدا کنید همیشه بخونید ولی تجربه من میگه الان زوده برای یازده رکعت اول از نماز وترشروع کن بعدیه مدت نمازشفع رو هم اضافه کن و کم کم به یازده رکعت برسون ،بهترین حس دنیاس دلم تنگ شده برای دوباره نمازشب خوندن

انشالله توفیق پیدا کنید همیشه بخونید ولی تجربه من میگه الان زوده برای یازده رکعت اول از نماز وترشروع ...

برا من زود نیس

من قبلنم خوندم

هربارم ۱۱ رکعتی خوندم

اما الان نمیتونم چون مغرب و عشامم مونده

لطفا هرکی نماز خوند از ته دل برا من دعا کنه

که به عشقم برسم طاقت دیدن حال بدشو ندارم

لطفا دعام کنید اسمم فاطمه

هرکی دعام کرد لایک کنه منم از ته دل دعا کنم براش

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️