2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دندون پزشکی که فالو داشتم استوری گذاشته بود که افزایش قیمت داریم از چند روز دیگه بخاطر قیمت دلا ...

نگفت چند درصد؟ کدوم استانید؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا فکر میکنی همه طلا خریدن و غرق طلا هستن اخه

نگفتم همه غرق طلان😐گفتم گرونی ها آنقدر از این به بعد زیاد میشه که بالا رفتن طلا دیگه مهم نیست اصلا

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو دخلت نیست خرج آهسته تر کن! انواع و اقسام خدمات دندانپزشکی با قیمت و کیفیت های مختلف هست. از مراکز ...

چرا باید بریم دندون رو با مواد آشغال و بدرد نخور پر کنیم یا پیش اونایی که میزنن دندون رو داغون میکنن فقط برا اینکه قیمتش کمتر بشه تا نهایت ۵ سال دووم بیاره.

نمیشه باید جایی باشه ک کار بلد باشن چون دندونه، دانشجوها میزنن خراب میکنن و کار رو بدتر میکنن

بله. درست می فرمایید. اما بین همون هایی که کیفیت تخصصی مناسب رو دارند اختلاف هزینه ها خیلی زیاده.

آدم باید مقایسه کنه و با سنجش جوانب مختلف تصمیم درست بگیره که هم سلامتش رو حفظ کنه و هم هزینه ی بیخودی نپردازه.

مثلاً شما یک آزمایش خون ساده رو تو سه جای مختلف که همه هم از دستگاه های آزمایشگاهی یکسان استفاده می کنند انجام می دی، هر کدوم قیمت متفاوت می دن بهت.

تو دندانپزشکی هم همینه.

افرادی که اسم و رسم دار شدند، بعضاً اجحاف شدیدی در حق مردم می کنند.

چو دخلت نیست خرج آهسته تر کن! انواع و اقسام خدمات دندانپزشکی با قیمت و کیفیت های مختلف هست. از مراکز ...

درستش اینه که دندون جز خدمات زیبایی حساب نشه و شامل بیمه بشه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله. درست می فرمایید. اما بین همون هایی که کیفیت تخصصی مناسب رو دارند اختلاف هزینه ها خیلی زیاده.آدم ...

متاسفانه اونایی ک ارزون میگیرن کارشون خوب نیست.

قلبم درد گرفت نتوستم ۷۰ میلیون جور کنم برای پروتز دندانام الان ک داره ک دارم کم کم جور میکنمش دلار رفت بالا اونم دو برابر میشه😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
جدی؟ چطور می رسونی با ۲۵ دور از جون مثل گوسفند زندگی می کنیم

اره، هبچی فقط ی زندگی معمولی میوه حذفه لباس حذفه کیف حذف تازه تو درمان هم موندیم بعدم حرف بزنیم ک...

متاسفانه اونایی ک ارزون میگیرن کارشون خوب نیست.قلبم درد گرفت نتوستم ۷۰ میلیون جور کنم برای پروتز دند ...

همیشه هم این طور نیست.

مثلِ هر قدر پول بدی آش می خوری تو جامعه ی فاسد ما که هر کی به هر نحوی از آشوب اقتصادی سوءاستفاده می کنه بی معنیه.

خیلی وقتها پول زیاد می دی، کار درست هم تحویل نمی گیری...

برعکس هم انگشت شماری آدم باوجدان و درست قاطی خیل جمعیت دارند شرافتمندانه و نجیب کار کردم رو راه می اندازند.

همیشه هم این طور نیست.مثلِ هر قدر پول بدی آش می خوری تو جامعه ی فاسد ما که هر کی به هر نحوی از آشوب ...

حرفتون درسته خودم ب شخصه تجربه کردم. وضعیت ایران و تورمش تقصیر خودمونه . وقتی رحم نکنیم بهم اینجوری میشه. کاش درست شه یا حداقل دیگه تا اخر سال اعزایش نداشته باشیم