mari_83 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 29 عنوان درد لگن کمک 38 بازدید | 6 پست دوستان نزدیک یه هفتس به شدت درد لگن دارم و اصلا نمیتونم بشینم😭 دو روزه پشت ران پامم درد میکنهدرد کلیه و مثانه و تکرر ادرار و سوزش هم دارم بنظرتون ممکنه عفونت باشه؟ آزمایش دادم ولی جوابش هنوز اماده نیست نمیدونم تا اونموقع چیکار کنم امروز | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیسا۹۹۸۰ عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 3969 همونه منم عفونتم میزد ب لگنم دکتر زنان نرفتی بهت پماد میداد بهتر میشدی
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11659 احتمالا عفونته عزیزماگه به طب سنتی اعتقاد داری فعلا انبرنسا بگیر دود بده به اون قسمتهابرای عفونت خیلی خوبه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
mari_83 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 29 همونه منم عفونتم میزد ب لگنم دکتر زنان نرفتی بهت پماد میداد بهتر میشدی نه فقط دکتر خانواده رفتم برام آزمایش نوشت گفت وقتی جوابش اومد بیا🥲 حس میکنم تا اونموقع از درد مردم
mari_83 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 29 احتمالا عفونته عزیزماگه به طب سنتی اعتقاد داری فعلا انبرنسا بگیر دود بده به اون قسمتهابرای عفونت خیل ... باشه ممنونم
الیسا۹۹۸۰ عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 3969 نه فقط دکتر خانواده رفتم برام آزمایش نوشت گفت وقتی جوابش اومد بیا🥲 حس میکنم تا اونموقع از درد مردم برو زنان همین علائم رو بگی بهت دارو و پماد میده یکم بهتر میشی تا ازمایش بیاد و جواب دقیق
mari_83 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 29 برو زنان همین علائم رو بگی بهت دارو و پماد میده یکم بهتر میشی تا ازمایش بیاد و جواب دقیق مرسی عزیزم