2777
2789
عنوان

برا پارتنرم دنبال زن میگشتم

408 بازدید | 28 پست

با هم اختلاف سنی داریم و خانوادم رضایت ندادن

من بیلی فیس ام و اختلاف سنی مون بیشتر دیده میشه انگار پدر دختری...دیروز باهم یجا رفتیم همکار قدیمی مون رو دیدیم خانم خیلی خوبی بود و پیشنهاد ازدواج دادم گفتم ببینم مجرده یا متاهل....میگفت چی میگییییی

باورم نمیشد هیچوقت در این شرایط باشم...

هیچ راه چاره نیست این همه مدت من اذیت شدم ،

برگشته میگه تو تا بهمن صبر کن من اوکی میکنم....کنم گفتم باش این همه ایستادم این یکماه ام روش...

تو یه بلاتکلیفی بزرگ ام

نمیدونم چی پیش میاد

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت بچه بازی بوده در هر صورت

انقد تو مغزم کردن مثل پدر دختری

انقد همه جا رفتیم برا قضاوت مردم گفتیم دایی خواهر زاده ایم بجون مامانم از سر بچه بازی نه...

کاملا جدی انگاری تو نقشم فرو رفته بودم متوجه کارم نبودم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
هر دو چند سالتونه

۲۰

۳۷