2777
2789
عنوان

اگه ی مهارتی رو بلد باشین

78 بازدید | 16 پست

برای احتیاط و اینکه حرفه ای تربشین وتمام باگهایی که دارین گرفته بشه حاضرید مجدد کلاس برید و بین پنج تا۱۰م هزینه کنید واسه یک کلاس چندروزه ؟ صرفا جهت رفع اشکال و اینکه خیالتون راحت باشه که مشکلی تو کارتون پیش نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

دیگه 10 تومن چیه که حالا تصمیم بگیریم دربارشبرای یادگیری همیشه هزینه کردن سرمایه گذاری بزرگی هست بله ...

میگم خودم اون مهارت رو کامل بلدم صرفا جهت رفع اشکال یک کلاس دوسه جلسه ای شرکت کنم می ارزه یا بی خیال شم؟

اگه بری کلاس بعدش باید تمرین کنی همون تمرین کن دستت راه میوفته

اگه نه باگ زیاد داره و نکات اضافی باید یادبگیری برو(جای خوب برو یا پیش کسی که مطمعنی چیزای پیش پا افتاده رو نمیگه)

بلد نیستی که دنبال رفع اشکالی دیگه من نمیدونم این غرور کاذب از کجا میادخب حالا اسم مهارتت چیه بگو شا ...

🫤

آخه کلاس آموزشی دوجلسه ای میشه ؟

حتی خود اون آقایی هم که میخواد آموزش بده عنوان کرده فقط برای حرفه ای ها کلاس توجیهی میذاره یک روشی ازخودش آموزش میده نهایت یک روز یادوروز طول بکشه

اعتماد به نفس کاذب نیس خب زورم میاد پول بدم بعد ببینم همه چیزایی که خودم بلدم رو بخواد مجدد برام بگه بعد من اونجا بهش بگم همه اینارو بلدم وروشت هم نوین نیس و کاربردی پولمو پس نمیده که

اگه بری کلاس بعدش باید تمرین کنی همون تمرین کن دستت راه میوفتهاگه نه باگ زیاد داره و نکات اضافی باید ...

آره دیگه منم خودم میگم باتمرین دارم یاد میگیرم نمیگم حرفه ایم اتفاقا خودم میدونم ی سری ایراداتی تو کارم هس ولی میترسم که همون چیزایی رو بگه که خودم بلدم یا یک روشی بگه که کاربردی نباشه وبه دردم نخوره