2777
2789
گی پیام میده؟حسی داره؟دوستانه یاعاطفی؟یا باکس دیگه هست ودوسش دارع؟دوباره میبینیم همو؟کی؟

خب پس دوران آشنایی هستی با کسی؟

اگه اینطور باشه کمی بهت حس عاطفی داره از دوستانه کمی خارج شده یکیو قبل تو دوست داشته خییلی زیاد اون تو قلبش پر رنگ تره مونده تا برسی ب اون حد فعلا ب طور جدی با کسی نیس یه مقداری عیاشه انگار نمیتونه هیچ جوره تنهایی رو تحمل کنه

شاید ببینید همو شایدم نه ولی اگه این عشقش کمی دیگه نسبت بهت بیشتر شه هر جای دنیا باشه خودشو میرسونه اطرافت و زندگی با تورو ترجیح میده

برای‌شنیدن‌صدای‌پرنده‌ها قفس‌نخر! درخت بکار😉💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس دوران آشنایی هستی با کسی؟ اگه اینطور باشه کمی بهت حس عاطفی داره از دوستانه کمی خارج شده یکیو ق ...

من یه سوال دیگه بپرسم میدونم خیلی پرسیدم بخاطر مشکلات خودش دودله یا نسبت به من

یارم  همه دنیام 😍🫂🧿

۲۵ هیچکدوم

سال دیگه نزدیکای پاییز یا آخراش یه موقعیت آشنایی برات پیش میاد نمیدونم اوکیه برات یا نه

در نهایت تا سه سال دیگه ازدواج میکنی اما اگه شرایطی بهم بزنه و اوضاع تغییر کنه ازدواجت میره تا بعد ۳٠سال

سال دیگه نزدیکای پاییز یا آخراش یه موقعیت آشنایی برات پیش میاد نمیدونم اوکیه برات یا نهدر نهایت تا س ...

فکر کنم میبینیم همو،قبلا یباز دیدیم تازگیا

بنظرت کی دوباره همو میبینیم ؟چجور دیداری میشه بنظرت؟

عزیزم راجب منم میگی؟ازمون شنبه و دوشنبه چطور میگذره و ایا امسال هدفم عملی میشه؟منفی یا مثبت هرچی حس ...

شنبه چندان چنگی ب دل نمیزنه دوشنبه باز بدک نیس رضایت بخشه

با این دنده پیش بری نه امسال عملی نمیشه

چقدر عالی گفتی چقدر حست درستهیعنی در آخر طلاق میگیره ؟بنظرت ازدواج من سنتی هست یا دوستی؟و کلا چه حسی ...

ممنونم

اره متاسفانه یه گرههای عمیق و بزرگی تو زندگی مشترکشه درک متقابل ندارن داداشت گیج شده خییلی زیاااد اینطور پیش بره طلاقه ان شاالله که حل بشه

ب احتمال بیشتر سنتی پیش میاد برات

اره عیاشه ولی دیگه کم پیام میده ،فک کنم دیگه نمیخواد ارتباط داشتع باشیم

دیگه وقتی خودتم میدونی عیاشه پابوستم اومد خودت خط بزن روش با این ادم زندگی نداری فقط زنده ای