2777
2789
عنوان

طلام گم شد 😔

176 بازدید | 28 پست

یکم طلا خورده مثل انگشتر و گوشواره داشتم خیلی بودن با پس اندازام خریدم خیلی شده بودن من خیلی وقت پیش خریدم وقتی طلا 3تومن بود تا دیروز دیدم بلا استفاده س گفتم بدم یچیزی بگیرم که استفاده کنم رفتم دادم همرو به دستبند بزرگ گرفتم خیلی روش سود داشتم 😔😔دستم کردم اومدم تو ماشین شوهرمم دید انگار زبونش نحسه گفت مگه نگفتم الگو بگیر دستبند گم میشه هیچی حرکت کردیم سر راه رفتیم جایی خواهر شوهرم لباسشو تحویل بگیره و رفتیم خونه رسیدم خونه خاستم نشون اون یکی خواهر شوهرم بدم انگار تو دستم آب شد رفت زمین 😔😔😔😔همهجا رو گشتم رفتیم اونجاهایی که رفتم هم گشتیم نبود که نبود مادر شوهرم عین مال داره بهم نیش میزنه خیلی بزرگ بود نمیدونم چرا متوجه افتادنش نشدم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا 7

😐😐😐

فدا سرت بابا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

گوشه شال یا روسریتو گره بزن یه آیتالکرسی هم بخون ایشالا پیدا میشه این روشو یکی امتحان کرد جلوم میگفت گوشیم گمشده بود بعد سه چهار روز زنگ زدن پیدا شد

عکسشو داری؟اگه داری تو دیوار اگهی کن بلکم یکی پیدا کرد پس فرستاد🥲

نمیدونی مادر شوهرم چقدر داره غر میزنه همش میگم کاش النگو میگرفتم انقد سرم درد میکنه

بیخیال

سکته میکنی

فدا سرت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
گوشه شال یا روسریتو گره بزن یه آیتالکرسی هم بخون ایشالا پیدا میشه این روشو یکی امتحان کرد جلوم میگفت ...

همین داغمو تازه میکنه که ساعت 12خربدم ساعت 4گم شد حتی نشد عکس بگیرم زنگ ف*الگیر زدم گفته افتاده دست کسی که محال ممکنه بهت بده