2777
2789

من شوهرم وضعش بد نیست خداروشکر .. برای عروسی خیلی دستمون خالی بود من خیلی کمکش کردم یه جورایی میشه گفت اندازه پول طلای عروسی کمکش کردم .. طلا رو خودش خرید ها ولی خب من پارسال حدود ۲۵۰ میلیون خودم داشتم سر عروسی خرج شد که گفته بهم میده اما هنوز نتونسته پس بده

گاهی خیلی درگیر مقایسه میشم که شوهر های فامیل هامون خونه و زمین به نام زنشون کردن تازه زنشون نصف زیبایی من و تحصیلات من رو هم نداشتن .. شوهرم از من ۱۲ سال بزرگتره ته دلم حس میکنم این بزرگتری باید چند تا امتیاز هم داشته باشه ولی خب...

خیلی این فکر ها ذهنمو درگیر میکنه حس میکنم قدرمو ندونسته اونجوری که باید

به نظرتون اشتباه میکنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شمام.شوهرم قدرمو نمی دونه.اینقدر کمک حالش بودم و مراعات کردم.در حالیکه به قول شما حداقل خانمای اطراف خودش و حتی اطراف من یک هزارم تحصیلات و زیبایی منو ندارن.اما اونا انگار بخت بیشتر باهاشون یاره

منم مثل شمام.شوهرم قدرمو نمی دونه.اینقدر کمک حالش بودم و مراعات کردم.در حالیکه به قول شما حداقل خانم ...

به نظرم اشتباهه چون مردا متوجه نمیشن چی کار کردی فقط کمبود ها رو میبینن ... مثلا من هرچی پول داشتم بهش دادم اون سال رو نمیبینه اما اینکه الان سختمه سرکار رفتن رو میبینه هی میگه تو عوض شدی قبلا بیشتر تو کار کمک میکردی و...

پس بیخیال خودتو با بقیه مقایسه نکنرابطه خوب ارزشش بالاتر از این حرفاست

حس میکنم اصلا خرج نمیکنه برام ... خرج رستوران و... خیلی میکنه ها من یک ماه هم غذا درست نکنم هیچی نمیگه میریم رستوران همش اما تا حالا یه کادو بالای دو تومن برای من نخریده با اینکه من خودم چندین بار ساعت های پنج شیش تومنی خریدم که الان خب خیلی بیشتر پولشه

حق با شماست اما نمیدونم چرا گاهی اینا میاد تو ذهنم وقتی به یه درخواستم نه میگه

بله عزیزم متوجه ام چی میگی ولی مقایسه کردن خیلی از زندگیهارو نابود کرده باعتث میشه مداااام فکرت درگیرباشه و چیزای مثبت رو نبینی و کاموخودت و همسرت رو تلخ کنی... گاهی پیش میاد همسرت خوب نیست اخلاقای بدی داره مردزندگی نیست برای اینکه چشمات بازبشه و زندگیت رو درست کنی بله باید بابقیه که قبولشون داریدو راه و روش زندگی بلدن مقایسه کنی که زندگیت رو درست کنی ولی درغیر اینصورت اصلا مقایسه کردن خوب نیست...

بله عزیزم متوجه ام چی میگی ولی مقایسه کردن خیلی از زندگیهارو نابود کرده باعتث میشه مداااام فکرت درگی ...

آخه جدای از اینکه با بقیه مقایسه میکنم با خودم هم مقایسه میکنم میبینم کم گذاشته من این همه از نظر مالی کمکش کردم همیشه کادو های خوب براش میخرم ولی اون نه

حس میکنم اصلا خرج نمیکنه برام ... خرج رستوران و... خیلی میکنه ها من یک ماه هم غذا درست نکنم هیچی نمی ...

عزیزم من حتی ماشینم خریدم برای همسرم

ولی اصلا برام مهم نیست این مسائل چون همسرم از نظر اخلاقی ب جرات میگم بیسته

رابطمون خیلی خوبه همیشه حامی و پشتیبان من بوده و هست و از گل نازکتر نمیگه

شاید باورت نشه ولی خیلیا حتی خواهر خودم ب زندگی من حسادت میکنن

نه ک شوهرم هیچی نداشته باشه ها بیشتر درآمدش صرف کارش میشه و هر وقتم بتونه برام هدیه و اینا میگیره ولی بخوام حساب کتاب کنم من بیشتر خرج میکنم براش ک نوش جونش لیاقتش رو داره

اگه شوهرت خوبه بچسب ب زندگیت بیخیال بقیه