2777
2789

من هروقت با پارتنرم قهر میکردم و بلاکش میکردم

از تو بیو منت کشیمو میکرد چون راه ارتباطی نداشت یا سعی میکرد باهام تماس بگیره

اینسری که اون سه چهارروزه قهر کرده و بلاکم کرده، دوس ندارم مستقیم بهش پیام بدم یا زنگ بزنم، تو بیو یه متن بنویسم این تیپی👇🏻

ما، از آنجا که "باید" میماندیم و "نماندیم"، به هم مدیونیم.

دنیا، به اولین دیدار ما، یک "ادامه" بدهکار بود

ما، در میانِ کلماتِ ناگفته، گم شدیم.

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به تازگی نامزد کرده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

این بلاک کردن چه کار بچگانه ایه انجام میدین دیگه از بس رفت و برگشت داشتین عادی شده براتون قهر همدیگه

ازون بعید بود آخه

کلی خودشو کشت تا برگردم کلی نازمو کشید کلی اصرار کرد

من جوابشو سرد میدادم

تا یذره نرم شدم بشینم فک کنم دیدم بلاکم کرده

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به تازگی نامزد کرده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2790
2778
2791
2779
2792