2777
2789
عنوان

تورو قرآن بیاین خواهشا 😭😭😭

81 بازدید | 14 پست

بچه ها من دو ساله وضعیت تحصیلم افت کرده بشدت و فقط و فقط بخاطر مشکلات اقتصادی و خانوادگیمه و خانواده ام بخاطر اینکه دو سال آخر تحصیلیم خیلیییییی تحت فشار قرارم دادن دارم از همه جا پاره میشمممپ و واقعا درسامو نمیفهمم نمیره تو کتم خصوصا درس حفظی

بابام باهام شرط کرده و خیلیم جدی گفتش که اگه امسال نمراتت بالا نبودن میبرمت سرکار تویه سوپرمارکتی فروشگاهی جایی دیگه حق درس خوندن نداری و داشت داد میزد و فریاد میکشید سرم منم که اصن هاج و واج موندم و دستام داشتن میلرزیدن و گریم گرفته بود ولی این واقعا جدیه و تهدید آخرشونه و اگه خوب نشن منو با تیپ پا پرت میکنن بیرون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه آزاد نمیتونی بری؟

اگه هدفت کنکور نیس تمام انرژی ات رو بذار روی نمراتت و نمرات نهایی ات و تست زدن و..رو ول کن تا از فشار روانی ات کمتر شه

و فقط درسای مدرسه رو بخون

مطمئن باش فرق میکنه

اگه فقط برا خانوادت نمره مهمه تو هم خودت رو به اونا ثابت کن و فقط درسای مدرسه رو بخون. خونه که اومدی، درسای فردا که تو برنامه کلاسیه رو بخون فقط

🥺😭🥺😭🙏🏻🙏🏻

دخترم کلیپ بیین وقتی درسارو متوجه نمیشی

کاش پیشت بودم بغلت میکردم

اینم بگم من با دخترام هم مهربانم هم تندهمه پدر ومادرها همینن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔