نمیخوام ناامیدت کنم ولی پسر من الان یک سالش شده ولی هنوزم اینطوره
نمیشه زمین گذاشتش
اول مطمئن شو مشکلی نداشته باشه کولیک و رفلاکس و دل درد و....
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
یا کولیک یا بغلی بودن، بچه اروم شیرشو که میخوره میخوابه نه گریه میکنه نه نغ میزنه چون دیدم واقعا بچه ساکت ،خودم دخترم تا ی سالگی شبا فقط گریه بود کارش چون کولیک داشت
بچه ها با هم فرق دارن . یه بچه ممکنه کولیک خیلی حفیف داشته باشه و یه بچه دیگه تا 8 یا 9 ماهگیش طول بکشه
ولی در کل بچه وقتی حدود دو ماهش میشه نگهداری اش راحت تر میشه. هم اینکه وضع جسمی و روحی مادر بهبود پیدا میکنه و هم بجه یکم بزرگتر میشه و تقریبا قلقش میاد دست مادر و پدر
عزیزم من دختر بزرگم تا سه سالگی همینجوری بود دختر کوچکم هم الان ۸۴ روزه است همین جور است فقط باید صبور باشی خانمی انشاالله خیلی زود خوب میشه
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭