2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا انقد پولدارن آخه

147 بازدید | 13 پست

یکی رو میشناسم بلاگره از هر لباس دو سه دست میگیره از بلاگری انقد میمونه یعنی اگه اینجوریه که بنظرم مفتخورن البته نه همشون اونایی که هیچ هنری ندارن و تبلیغ میگیرن فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی جامعه ایی که سگ صاحبش رو نمیشناسه ثروتمند ها روز به روز ثروتمند تر میشن و فقیر ها روز به روز فقیر تر

اینکه شما فکر کنی اونا مفتخورن هیچ اهمیتی براشون نداره... مهم اینه اون داره و بقیه ندارن

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

خب توهم بزن تو کاربلاگری

من خوشم نمیاد برم مغازه هارو بگردم لباسارو یکی یکی بپوشم برا تبلیغ . اگه هنری داشتم مثلا میتونستم ویدیوهای خفن درست کنم حتما بلاگر میشدم ولی الان نه

خب اگه کار راحت و مفت خوری بود شما هم برو کار بلاگری

همه میرفتن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خب اگه کار راحت و مفت خوری بود شما هم برو کار بلاگریهمه میرفتن

خب مگه همه نمیرن؟ هرکی آیفون دستش میگیره یه حس بلاگر شدن بهش دست میده فقط عده کمی از بلاگرا واقعا پیجشون خوبه بقیه نه

خب مگه همه نمیرن؟ هرکی آیفون دستش میگیره یه حس بلاگر شدن بهش دست میده فقط عده کمی از بلاگرا واقعا پی ...

نه همه نمیرن و عده ی کمی پول خوبی درمیارن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه همه نمیرن و عده ی کمی پول خوبی درمیارن

شاید طرف شما اونجوریه مثلا محله ما از هر ۵ نفر ۳ نفر بلاگره خلاصه که هرچی شایدم باباشون پولداره وگرنه خودشون شغلی ندارن فقط استوری میگیرن از خودشون