2777
2789
عنوان

دائم افکار خودکشی دارم

100 بازدید | 15 پست

قبلا هر موقع حالم خیلی بد میشد زنگ میزدم مشاوره رایگان ولی اول با یه مشاورشون یه مدت حرف میزدم حدود سه چار ماه گفت نمیتونم کمکت کنم وصلم کرد به یکی دیگه بعد دوباره بعدیم گفت نمیتونم کمکت کنم حس درماندگی میکنم و زیاد زنگ میزنی از حدت بیشتر

من هر روز زنگ میزدم با گریه بیشتر دلم شکست باهاشون صمیمی شده بودم تقصیر خودم بود

الان از زنده بودن خودم خجالت میکشم

existing is exhausting 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی خستم و حالم بده

از خودکشی میترسم از اینکه نمیرم و گرفتار بشم

از این دنیا و آدم هاش دل خوشی ندارم

مریضی و ضعف میشه قوز بالا قوز

هم روانشناس حضوری رفتم

هم مشاوره تلفنی همشون به درد نخورن

هیچ کمکی به آدم نمیکنن جز حرف های تکراری

همه چی دست خودته میتونی مثبت فکر کنی و دوباره از فردا زندگی بهتری رقم بزنی

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

بنظرت چی میشه اگه یکی مرگ و انتخاب کنه

ببین انتخاب به مرگ خوبه به زندگی هم خوبه مهم اینه خودت چی بخای

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

مثل دختر منی هر دفعه همینو میگه ولی خب مشکلت چیه چرا خودتو دوست نداری

واقعا تاپیکتو خوندم یجوری شدم

منم عین دخترتم ولی پرخاشگری نمیکنم و میریزم تو خودم و این بدتره همش بخاطر کنکوره من با اینکه یه مدت رفتم دانشگاه انصراف دادم بدون پلن درست حسابی و الان پشت کنکور دست و پا میزنم ادم دچار بحران هویتی و شخصیتی میشه

existing is exhausting