dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4105 عنوان متاهلا بیاین 68 بازدید | 4 پست اگه شوهرتون خوبه ترس از دست دادنش رو ندارین؟ به این فکر کنید که یه روز نباشه یا رهاتون کنه؟ دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم... دیروز | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 14363 ب رها کردن ک نه اصلا فکر نمیکنم ...اما ب نبود همه عزیزام ک فک میکنم حالم بد میشه خییییلی ساله بخاطر همین هیچوقت باهیچکس قهر و دعوا نمیکنم و سعی میکنم زندگی و اسون بگیرم هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عنترـخانم000 عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 67 اوایل اینطور بودمولی با گذشت زمان وقتی رفتارش عوض شد و نسبت بهم سرد شد دیگه منم بیخیال شدم ترکیده سابق
کامواصورتیم عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1522 خدایک لحظموبدون همسرم نیاره کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4105 ب رها کردن ک نه اصلا فکر نمیکنم ...اما ب نبود همه عزیزام ک فک میکنم حالم بد میشه خییییلی ساله بخاطر ... من دچار اضطراب شدیدی شدم بخاطر همین موضوع دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...