miss_malika مدیر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 385 عنوان بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 45 پست بچها لطفاااا صادقانه جواب بدینبعد یک چه عددیه دیروز | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_malika مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 385 لوس نیستم 😂 لوسی دیگعشرط میبندم دست ب سیاسفیدم نزنی😂👌😢
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5505 لوسی دیگعشرط میبندم دست ب سیاسفیدم نزنی😂👌😢 دست به گیتارم بیشتر اوقات😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
miss_malika مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 385 دست به گیتارم بیشتر اوقات😂 معلوم بودششش الهه سیسی گیتارو میکنی بهونه دیت ب هیییییچ نزنی😂👌دختری ک گیتار میزنه چیه؟🎀
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5505 معلوم بودششش الهه سیسی گیتارو میکنی بهونه دیت ب هیییییچ نزنی😂👌دختری ک گیتار میزنه چیه؟🎀 بخدا بشور و بساب هم میکنم 😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
miss_malika مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 385 بخدا بشور و بساب هم میکنم 😂 دروغگو دشمن خداستدستات از منم بهتره بی هیچ چروکی😂😂😂چ کاریه بیا همین حرفارو خصوصی بگیم حنصلم سر رفته الی جون
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5505 دروغگو دشمن خداستدستات از منم بهتره بی هیچ چروکی😂😂😂چ کاریه بیا همین حرفارو خصوصی بگیم حنصلم سر رف ... اینجا مگه چشه 😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
miss_malika مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 385 اینجا مگه چشه 😂 بقیه میبیننمن روت غیرت دارم سیسی😂🥺
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5505 بقیه میبیننمن روت غیرت دارم سیسی😂🥺 ول کن توروخدا 😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
miss_malika مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 385 ول کن توروخدا 😂 خودتو نگیر دیگع عههههزشته من نازتو بکشم کار من ک نیس😂
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5505 خودتو نگیر دیگع عههههزشته من نازتو بکشم کار من ک نیس😂 دختر جون من سن مامانت دارم آخه با من چه حرفی داری😂😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
miss_malika مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 385 دختر جون من سن مامانت دارم آخه با من چه حرفی داری😂😂 چند سالته مگه حرف بزنیم حوصلم سر رفته
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5505 چند سالته مگه حرف بزنیم حوصلم سر رفته خودت چند سالته میخام ببینم حدسم درسته😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
miss_malika مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 385 خودت چند سالته میخام ببینم حدسم درسته😂 همسن توام
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5505 همسن توام الکی😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)