2777
2789

از شرایط زندگیم از سرو قیافم از خانوادم از همه چی متنفرم 8 سال این حال بد باهام تغیررم نمیکنه دلم میخواد خودم بکشم ولی میترسم کسی بوده شرایطش خیلی بد بوده و ب خودکشی فکر کرده ولی الان خوبه؟؟

به خدا گفتم اگ تا تابستون همه چیز درست شد ک شد نشد من خودم میکشم گناهش گردن این دنیات و ادماش اگ هستی وجود داری عادلی کمکم کن.... اگ خودکشی کنم یعنی همش عذاب اون دنیا هم یا بالاخره تموم میشه عذابش؟ واقعا خستم خستهههه میدونم دو تا بد ولی بین خودکشی و فرار از خونه کدوم بهتر؟؟

25 سالم تحصیلات دانشگاهی هم ندارم اجازه هم ندارم برم دانشگاه

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلتو واضح بگوووو

نمیتونم واضح بگم فقط در این خد ک ن الان زندگی و حال خوبی دارم و ن امیدی هس ک در اینده حالم خوب بشه خانوادم ادمای روانی ان تو همه چیز محدودم میکنن با اینک 25 سالم اجازه بیرون رفتن کار کردن دانشگاه رفتن ندارم از همه همسنام عقب موندن نمیزارن ازدواجم کنم کلا تو بلاتکلیفی گذاشتن منو

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

هممون مشکل داریم عزیزم . همه داریم سعی میکنیم کنار بیایم و حلشون کنیم و اگه نشد مجبوریم صبر کنیم .

خودکشی راهش نیست . اون یه عذاب ابدیه دیگه . هم مشکلات دنیا با آدم میاد و هم عذابای جدید اضافه میشه

شوهر کن اگه میتونی

اجازه بیرون رفتن کار کردن دانشگاه رفتن ندارم از همه همسنام عقب موندن نمیزارن ازدواجم کنم کلا تو بلاتکلیفی گذاشتن منو نمیزارن هبچ کارررییی کنم انگار یه اسیر یه زندانی تو خونم ن پولی بهم میدن ن خوشی دارم دوست دارم فرار کنم برم ولی مدرک دانشگاهی هم ندارم ک برم سرکاری

هممون مشکل داریم عزیزم . همه داریم سعی میکنیم کنار بیایم و حلشون کنیم و اگه نشد مجبوریم صبر کنیم .خو ...

من واقعا خیللییی ضعیفم در مقابل مشکلات

واقعا از خودکشی هم میترسم

من اصلا مشکلاتم حل نمیشن نمیدونم چکار کنم

میخوام فرار کنم از خونه

چرا نمیذارن ازدواج کنی ؟

واقعا نمیدونم

بعضی وقتا میگن خرج جهیزیه و اینا گرونه

یا اینک توقع دارن ی پسری بیاد اینقد پولدار باشه ک الان دیگ کسی ک وضعش خوب باشه کم