2777
2789

اینو بگم که من اصلا و ابدا عقاید و طرز فکرم به خانوادم نمیخوره اصلااااا فقط توی قبول داشتن خدا یکی هستیم لطفا نصیحت نکنید سر عقاید . بعد سر همین نتونستم کارایی که میخوام رو انجام بدم و زندگی کنم بخاطر خانوادم الان 18 سالمه کلی حسرت دارم خانوادمم نمیزارن برم بیرون تنها یا با دوستام از اون ور من جنوبی ام بعد تو یه فامیلی بدنیا اومدم که مذهبین متاسفانه یسری از جنوبی ها عقاید خشک مذهبی دارن منم هیچیم باهاشون جور نیست کاش امریکا بدنیا میومدم کاش جوونیم رفت

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا آمریکا رو ی جنوب ترجیح میدیییی من ک عاشق شهرمم با همین عقاید ولی خب بیرون رفتن و اینا درست میشه هیچکس اندازه من سخت گیری نداشت الان جوریه ک ولم کنن دوس دارم همش خونه باشم

امریکا؟این همه کشور خوب هست دست گذاشتی رو امریکا؟یک مشت مغرور هفت تیر کش که امرار معاششون با دزدی نفت و ....کاش سویس به دنیا آمده بودم. هلند یا شایدم یک کشور قوی ولی کهن مثل چین.

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.