2777
2789
اویسا خوشگله🥰ازخواهرم یه چیزی میگی ؟اون چه مشکلاتی دارع؟خوشبخت میشه؟کی ازدواج میکنه؟

خواهرت مشکل خاصی نداره خودش برای خودش دردسر درست میکنه، دوست و رفیق خوب نداره...یه مدت آروم و بی حاشیه زندگی کنه...یکم شاید ازدواجش طول بکشه اما بله خیلی هم خوشبخت میشه و همسرش به شدت خاطرخواهش هست، به شرطی که یه مدت روند زندگیش رو تغییر بده...صاحب یه زندگی میشه که هیچکی باور نمیکنه😄

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام با مادربزرگم اشتی میکنه بره خونشون؟

بله آشتی میکنه و میره و رفتارش همچنان پر غرروره...دیگه مدل رابطهی این دو نفر این شکلی هست نمیشه کاریش کرد؛ ولی مشکل خاصی نیست و قلبا همو قبول دارن اما در ظاهر با هم راه نمیان...جای نگرانی نیست

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
بله آشتی میکنه و میره و رفتارش همچنان پر غرروره...دیگه مدل رابطهی این دو نفر این شکلی هست نمیشه کاری ...

اویسا اینم میگی🥲

کی دیدار داریم ینظرت؟ چجور دیداری میشه؟کجا میبینیم همو؟

بنظرت کی تموم میشه این رابطه بلاتملیف؟ممکن نیست احساسی به وجود بیاد؟

از چیم خوشش میاد؟اصلا بهم فکر میکنه؟

این بیشتر منم😂😂اون خیلی مسعولیت پذیر وهدفمنده ،من ن

تو نهان خواهرت رو نمیدونی عزیزم😂منم چون میخواستم جاهای خوب زندگیش رو بگم برات باز کردم...اونم مثل خودت برای خودش دردسر درست میکنه و شاید دوست و رفیق ناباب یه نفر باشه تو زندگیش و کلا صورت مسالهاش با تو فرق داره اما اونم باید از حاشیههایی که خودش میدونه دور باشه...زندگیش عالی و دلپذیر میشه مطمعن باش

تو نهان خواهرت رو نمیدونی عزیزم😂منم چون میخواستم جاهای خوب زندگیش رو بگم برات باز کردم...اونم مثل خ ...

ولی من عرضه ندارم ،خیلی بیمار ومنفی نگرم..دیگه میدونم چیزی نمیشع برام ،برای همین مهم نبست ایندم

اویسا اینم میگی🥲کی دیدار داریم ینظرت؟ چجور دیداری میشه؟کجا میبینیم همو؟بنظرت کی تموم میشه این رابطه ...

بیرون همو میبینید جای خاص و باشکوهی نیست، علاقهات براش مهمه اما جدی نمیگیرتت و کلا بلاتکلیفی و کماکان خودش هم بلاتکلیفه...آدم زندگی تو نیست به هیچ عنوان...روش حساب نکن و فراموشش کن در آینده اصلا یادت نمیاد همچین آدمی رو و پی به اشتباهت میبری عزیزم

تو نهان خواهرت رو نمیدونی عزیزم😂منم چون میخواستم جاهای خوب زندگیش رو بگم برات باز کردم...اونم مثل خ ...

میتونی بگی چجور مسعله هایی داره؟چون اون زیاد عشقی مسعله نداره،با چی درگیره بیشتر؟

خواهرت مشکل خاصی نداره خودش برای خودش دردسر درست میکنه، دوست و رفیق خوب نداره...یه مدت آروم و بی حاش ...

گلم لطفا جوابمو میدی کاری که میخوام شروع کنم توش موفق میشم؟ارزش داره هزینه کنم؟

بیرون همو میبینید جای خاص و باشکوهی نیست، علاقهات براش مهمه اما جدی نمیگیرتت و کلا بلاتکلیفی و کماکا ...

اره😭😭

ولی نزدیک ک نمیشیم ن؟ یا صمیمی نمیشیم زیاد ک فراموش نکنم چی ،

نمیدونم اصلا ازذهنم نمیره 🥲