2777
2789
عنوان

اینایی که تاپیک میزنن شوهر میخوان

254 بازدید | 21 پست

واقعا جدی میگم اینارو یا شوخی میکنن؟؟

برگام ریخته

چرا مجردی رو زهرمار خودتون میکنید تا مجردین لذت ببرین هرموقعم وقتش رسید ازدواج میکنید...

اینکه بشینید توخونه خدارو التماس کنید که توش شوهر درنمیاد باید بری تو اجتماع حالا کلاس یا دانشگاه سرکار دورهمی و اینجورچیزها یکی ببینتتون بپسندتون بیادبگیرتتونتموم شد ورفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی با توجه ب موقعیت ش دعا میکنه پس قضاوت نکن

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

والا بخدا اصلا شوهر بدرد چی میخوره هشتاد درصد کسایی که ازدواج کردن پشیمونن و جدا شدن یا هرروز دعوا و بحث دارن اینا فیلمای رمانتیک زیاد میبینن فکر میکنن زندگی گل و بلبله

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

خودتون مطمینید می تونید لذت از زندگی مجردی رو تا ۶۰ سالگی و بیشتر هم حفظ کنید؟!

قطعا میلیون ها نفر هستند که در سن ۶۰ سالگی مجرد خواهند ماند.

و حتما بعضی ها می تونن با شرایطی که دارند پیش بینی کنند که یکی از اون افراد خواهند بود.

هر کی با توجه ب موقعیت ش دعا میکنه پس قضاوت نکن

اصلا آقا شما دعا کن مگ همون موقع شوهر میپیچن میزارن کنار برات؟ جامعه و قوانین دنیا ثابت کرده که وقتی تو به خودت برسی خودتو دوست داشته باشی برا خودت ارزش قائل باشیم ناشکری نکنی به فکر پیشرفت باشی ازدواج خوب که سهله بهترین اتفاقا برات میوفته با دعا و التماس گریه که کسی چیزی نصیبش نشده