آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 306 عنوان بچها لطفا بیاین پول کمی نیست🫠 39 بازدید | 3 پست من میخوام گوشی بگیرم بین آیفون ۱۶ معمولی یا پرومکس و سامسونگ سری s موندمخیلیا گفتن s ولی واقعا نمیدونمکدومش دوربین خیلی بهتری داره؟ آیفون رو میشه بازگشت به کارخانه زد یا نه؟ دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻 1404/10/03 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iiiiinegin عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 243 اگر میخوای ۱۶ پرو بخری یک دفعه هفده بخر ولی من اگر باشم آیفون ۱۶ نرمال میخرم
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 306 اینهمه پول میدی خب آیفون بخر بابا خب میخوام ببینم کدومش بهترهمیترسم آیفون بگیرم چون تاحالا باهاش کار نکردم دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 306 اگر میخوای ۱۶ پرو بخری یک دفعه هفده بخر ولی من اگر باشم آیفون ۱۶ نرمال میخرم حالا بین پرومکس و نرمال برام تفاوتی نداره مشکلم سر سامسونگ و آیفونهولی چند نفر بهمون گفتن ۱۷ خوب از آب در نیومده حالا صحت و غلطشو نمیدونم دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻