2777
2789

مثلاً با اینکه سه نفریم

پریروز رفتم سس مایونز گرفتم نود و هفت

الان میبینم تمام شده چون شوهرم سالاد الویه روباز سس میزنه تا میگم مگه بچه ای میگه ولش بعداً میگیرم

یا مثلاً شام میپزم باز پسرم نمیخوره شوهرم کم میخوره با میره ی چیز دیگه میخورن شام مونده رو هم فردا نمیخورم میندازن دور

میوه میگیرم یک شب همه رو میخورن

خیلی سعی میکنم نظم بدم ولی نمیشه

من خودم تو خونواده ای بزرگ شدم که بابام خیلی دستش تنگ بود ولی مامانم خیلی مرتب بود و خیلی خوب میخوردیم و می پوشیدیم الان حس میکنم من بد بزرگ شدم عادت کردم ؟؟؟

ولی متاسفانه خانواده شوهرم همشون همین جورین

الان من کلا پس انداز ندارم فقط خوردن که نمیشه باید زندگی نظم داشته حتی خوردن

این که غذا رو یه روز بعد می ریزی دور خیلی بده

حداقل ازشون قبل از پخت نظرخواهی کن که فلان غذا رو میخوام بپزم اگر نمی خورید یا برنامه دیگه ای دارید من نپزم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که غذا رو یه روز بعد می ریزی دور خیلی بدهحداقل ازشون قبل از پخت نظرخواهی کن که فلان غذا رو میخوا ...

آره خودمم میدونم بازم بزارم یخچال بازم میمونه چند روز میندازن دور

نمیشه که هرشب طبق سلیقه شوهرم بخوریم

الانا خیلی بهتر شده حداقل میدونم نمیخورم کم درست میکنم

ولی دقیقا خانواده همسر منم اینجوری ان یه جعبه میوه میگیرن بعد دو روزه میخورن بعد سه چهار روز میوه ندارن

من بچه ندارم میوه اینا رو برای همسرم پوست میکنم تزیین میکنم میبرم و خب هر دو ساعت یه چیزی میبرم براش اونم ب اندازه مناسب

باعث میشه نه گشنه بمونه که ولع داشته باشه و اینک همه چیزمون واقعا سر ساعته ما ۱ نهار میخوریم ۳ میوه ۶ تنقلات ۸ شام ۱۰ دوباره میوه یا سالاد

ولی دقیقا خانواده همسر منم اینجوری ان یه جعبه میوه میگیرن بعد دو روزه میخورن بعد سه چهار روز میوه ند ...

مرسی از توضیح کاملت 😘

این روش امتحان کردم باز خودش میره سریخچال میگه سیر نشدم😅😂

مرسی از توضیح کاملت 😘این روش امتحان کردم باز خودش میره سریخچال میگه سیر نشدم😅😂

😂😂😂😂

مرد شکمو هم خوووبه ها بامزه ست

نه همسر من خیلی تنبله همه چی فقط امادشو دوست داره