2777
2789
عنوان

من خیلی اسکلم

109 بازدید | 9 پست

با موقعیت های خیلیی خوبی اوکی میشم بعد یهو حس میکنم من فقط واسه سرگرمیشونم یعنی فقط احساسم میگ چیزی نیس ک مثلا از رفتارشون بگم بعد میگم برو نمیخوامت اونا هم میرن این سومین نفر بود 😂😂😂

اولی ی وکیل خوب بود دومی مهندس معماری پولدار سومی هم پزشک

اینقد رو مغزشون راه میرم ازم خسته میشن یا واقعا دوسم ندارن

اگ دوسم ندارن چرا میان تو زندگیم

واقعا چجوری رفتار کنم؟؟؟؟ من خیلی لوسم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره مجرد بمونی😂

واقعا حالم بد احساس میکنم دوسم دارن ولی جوری حرف میزنم میگم برو ب غرورشون برمیخوره در صورتی ک من دارم ناز میکنم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

وقتی یه داستان مدام برات تکرار میشه یعنی ایراد از خودته، مطمئنا یه ایرادی داری رفتار یا اخلاقت

دقیقا خب خودمم میدونم ایراد دارم نمیدونم چجوری درستش کنم... خیلیییی لوسم همش دلم میخواد نازم بکشن اونام اول یه بار دو بار سه بار بعد خسته میشن

نازتو دیگه خردیدار نداره

🫠🫠😂😂ننننن قول میدم با بعدی خوب باشم

دقیقا خب خودمم میدونم ایراد دارم نمیدونم چجوری درستش کنم... خیلیییی لوسم همش دلم میخواد نازم بکشن ا ...

یعنی چطوری ناز میکنی؟ یعنی همش قهر میکنی ؟ بعد چندوقت آشنایی این رفتار رو نشون میدی؟

یعنی چطوری ناز میکنی؟ یعنی همش قهر میکنی ؟ بعد چندوقت آشنایی این رفتار رو نشون میدی؟

افرین دقیقا همشون بهم میگن سر چیزای الکی همش ناز میکنی قهر میکنی

قبلش ک حالت دوستیم خوبه یکم ک رابطه حدی و عاشقانه میخواد بشه حساس میشم به همه شک میکنم احساس میکنم دوسم ندارن مثلا اگ برن جایی یخورده طول بکشه میگم داری خیانت میکنی مدام کنترلشون میکنم حسسود میشم نسبت بهشون یکبشون میگفت بابا من همش با تو ام دیگ وقتی نمیمونه با کس دیگ باشم چته؟؟ خودمم اذیت میشم