2777
2789
عنوان

قبول دارین همه ی بچه ها معصوم نیستن

297 بازدید | 35 پست

من به شخصه معتقدم نه هر پیرکهنسالی باتجربه و عاقل و مهمترازهمه لایق احترامه

نه هربچه ای معصوم ودوست داشتنی

اغلب بچها ازکودکی انگار گستاخ و بی ادبن

بعضی دختربچه ها بدجنس و پرتوقع مثل مادراشون وبعضی پسربچه ها شرور و بی شرم مثل پدرهاشون

من که خودم عاشق بچه ام و خیلی باهاشون مهربون و خوش ذوقم به بچه بی ادب اصلا دلم نمیخواد محل بذارم

گاهی انگاربعضیاشون صفات اخلاقی بد رو مستقیم و ذاتی ازپدرمادراشون به ارث بردن ازهمون کودکی

نه

چون خودت میگی مثل پدر و مادرشون

مشکل از افراد دیگه هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها تا دوسالگی بامزه ، کیوت و معصومن به بعدش مزخرف و لوس میشن همشون🤧🤣تا ۱۲ سالگی۱۲ سالگی به بعد ...

وای نه بعد دوازده تازه اغاز نوجوونی و کله شقی شونه😅

اره. دختر کوچولیی در همسایگی مون داشتیم. علی رغم چهره بامزه و نازش خیلی زیرآبی رو و بدجنس بود. قشنگ میدیدم چقد رو بقیه بچچه ها مخصوصا پسر بچه ها کرم میریخت. دقیقا اخلاقای مادرشو داشت

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792