2777
2789
وااااا مگه الان کسی بوی دهن و عرق میدهخوشبختانه الان همه به خودشون اهمیت میدن

وای نه منکه هر وقت میرم بیرون ماسک میزنم ، چند روز پیش یه خانمی تو اتوبوس کنارم بود بوی دهنش خفم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن تو سرمای زیر صفر هرروز صبح نیمساعت دوش میگیره بعد میره سر کار تو سرماخوردگی و مریضی هم باشه باید دوش بگیره شغلشم اداریه فعالیت بدنی نداره مردای اطراف شمارو نمیدونم چطورین

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

الان گفتیییی زن ها بود میدن؟؟؟ همه مثل شما نیستن عزیزم با پدیده ای به اسم حموم اشنایی دارن

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

حنای بیرنگو با نمک یک ساعت بخیسون بزن به پاهاش پاشو بکن تو پلاستیک جواب بکن پاش بزار تا صبح بمونه خو ...

همه کار کردم ولی ۲ روز بعد با. همون آشه.چون شب تا صبح سرکاره پاهاش تو کفشه کلا پاهاش طفلی میپوسه از شدت عرق خیس میخوره،گاهی تشت میزارم وسط خونه پاهاشو با جوش شیرین و اب گرم و شامپو میسابم ولی بازم ۳ روزه🤣دیگه بدو بدو میشوره از ترسم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

ن بوی عرق میده ن دهن.فقط پاهاش بو میده ک تا میاد خونه یه ساعت میزنم تو سرش تا بره بشوره.گاهی هم حوصل ...

کفشلشو حتما هفته ایی یبار بشور .بعد تو مایع افروز نیم ساعت بذار.خشک ک شد جوش شیرین بریز کفش بو رو میگیره

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

همه یه سرویس داریم به نام حمام

و یه مسواک برای دهان

اگه معده رو نزاری خالی بمونه دهان بو نمیده

مگه قراره بو بدیم

نزدیک هشت ساله ازدواج کردم هرشب قبل خواب میرم دوش میگیرم و با بوی شامپوی محبوبم میخوابم

مجردم بودم همین بودم

اما این حمام کردن زیاد باعث سینوزیت و استخون درد شده برام

عزیزم من عاشق ایشون شدم اونم منو دوست داشتاز ۱۶ سالگی همون ۱۶ سالگی متاسفانه بکارتمو گرفت و مدام هم ...

اره عزیزم چرا جا نداری ؟مگه دنیا به اخر رسیده ؟دیگه به اون ادم سمی فکرم نکن ، مگه پسرا قبل از ازدواج رابطه دارن دنیا واسشون به اخر میرسه ؟ ایشالا یکی میاد تو زندگیت که میگی خداروشکر که با اون ازدواج نکردم ، اکثر عشقای این سن اشتباه هستن

اره عزیزم چرا جا نداری ؟مگه دنیا به اخر رسیده ؟دیگه به اون ادم سمی فکرم نکن ، مگه پسرا قبل از ازدواج ...

قربونت برم من عزیزدلم

چی بگم والا

کل شب و روزم گریس

ب قول رفیقام اگه علاقه ای هم داشت اوضاع رو بدتر نمیکرد میموند و درستش میکرد

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

چرا اکثرا اومدن گفتن شوهر ما تمیزه و واینا؟منظور استارترخودتون یعنی خانمها بود

داره میگه چرا شما بومیدین

خانم عزیز ما همه تمیز و خوشبو هستیم شما چی؟

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

متاسفانه من این مشکلو داشتم از بچگی مشکل بوی بد دهان 🥲بارها دکتر رفتم فایده نداشت اخرشم امسال فهمیدم سنگ لوزه دارم یعنی لوزه هام حفره داره مواد غذایی توش گیر میوفته فاسد و بد بو میشه و ....

شوهرم به این دلیل از همون اول ازدواجمون ازم دلسرد شد بخاطر رودربایستی ولم نکرد و اصرارای خودم

واقعا خاک تو سرم برا این سرنوشتم

تورو خدا اگه بچه هاتون حس کردید چنین مشکلی دارن بهشون رسیدگی کنید لپزه هاشو حتما چک کنید اگه دیدید دهنش بو میده نه مثه پدر مادر من که به فکرم نبودن فقط میگفتن اه دهنت چقد بو میده مسواک زدی؟؟ چیزی خوردی؟؟ برو یه چیزی بخور

در حالیکه مشکل من نه ربطی به مسواک داشت نه خوردن😔😔😔