2777
2789
عنوان

شوهری که عکستونو میپوشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوسکله متاسفانه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دلیل قهراتون چه جالبه..

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

طالبان مگه

نمیدونم والا آخه بددل هم نیس که بخوام بگم مثلاً به آرایش بیرون رفتن اینا گیر بده برعکس اصلا کاری نداره ولی تو جمع بخواد پیشم بشینه باید فاصله باشه اصلا دستش به دستم نخوره تو مهمونیا انگار غریبس ولی دیگه اینکه به عکس هم گیر بده مغزمو ترکوند 😐😐

بابای منم اونجوریہ

حالامیشہ ازتون یہ سوال بپرسم

شماکہ متاھلید خودتون قطعامیدونید بیماری ھای مقابرتی چوری

من اینجوری متوجہ شدم کہ ھرکس رابطہ دارہ یازدواج کردہ مبتلامیشہ حالامیوخام بدونم اگہ فکرم درستہ چرامردم ازدواج میکنن اگہ اشتباھہ ھم از شماپرسیدم شماراھنماییم کنید

توروخدا جواب درست بدہ بہم

بعضی مردا ذهن مسخره ای دارن.بزار اون فکر خودشو کنه خوش باشه توام ب یه ورت بگیر.سختش نکن.قهر اخه؟غیرتش اینجدری گل کرده اون همجنسشو میشناسه زندگیتو کن

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

به نظرم مشکلی نداره رفتارش...الان دیگه انقد بی حیایی و...مد شده یه نفر میخاد طبق عقایدش عمل کنه همه ...

البته انداختن دست دور کردن همسر یا گرفتن دستش تو جمع بیحیایی نیست و حساسیت همسرشون زیاده رویه

افکار داعشیالان میان میگن خب مگه چیههه روت غیرت داره دیگه🤢

دقیقا؛ چه عکس خانم چه خودش چه فرقی داره

مخصوصا تو عکس با حجابم بوده ....بعضیا افراطی رفتار میکنن مثل طالبان

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت