2777
2789
عنوان

کیا باردارن

170 بازدید | 26 پست

کیا باردارن،از شرایط و ویاراتون بگید،جنسیت و اینکه چند وقته تونه،من تو هفت هفتم بر عکس قبلی ک از همون اول ویار شدید داشتم الان خبری نیست خداروشکر ولی خیلییی خوابم میاد

من سیزده هفته فردا تماممیشم ویار ندارم اولی شدید داشتم این فقط خوابم میاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز خوابت میاد پس کی تموم میشه ادم نمیتونه ب بچه و زندگیش درست برسه

اره االبته هوا سرد شده بیشتز شده من دخترم مدرسه اس. صبح ییدار میشم راهی کنم بد خواب میشم برا همین کل عصر خوابم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شاید این ماه اقدام بکنم تازه تردید دارم چند وقت بعد ازدواجت باردار شدی؟و ببخشید ب خانواده شوهرت کی ا ...

من بچه خیلی دوس داشتم شوهرم از من بیشتر برای همین همون سال اول باردار شدم،ایندومی هم با اختلاف کمباردار شدم یعنی ب دنیا بیاد داداشش ۲ سالشه پشت همن،و اینکه اولی و سریع گفتم ولی اینو فعلا تا چهار پنج ماه فکر نمیکنم بگم

من بیست هفته و دو روزمتا ۱۸هفته ویار داشتم و افت فشار،الانم معده ام درد میکنه

من سر دخترم تا شب زایمان بالا میوزدم اینیکی خداروشکر هیچ

عزیزم شما هم قبل بارداری ازمایش ana دادین ؟و برای باردار شدن اذیت شدین؟

نه سر پسرم چون اقدام بودم کلی آزمایش دادم ولی اذیت نشدم با اولین اقدام باردار شدم نمیدونم اون آزمایش و دادم یا نه،ولی برای این یکی خدا خواسته شد آزمایش اصلا ندادم