2777
2789
عنوان

تروخدا خواهرانه کمکم کنین

71 بازدید | 6 پست

یشب بهم گفت اگ خسته نیستی بیا صبح بریم میخواست بره برای کار اداری گفتم نه میام ساعت ۸ صبح امد دنبالم براش ی لقمه ام صبحونه گرفتم بخوره امدم تو ماشین دیدم چ تیپی زده ی ذرع حالم گرفته شد ی ده دقیقه بعد گفتم برای کار اداری انقدر تیپ زدی یعنی من کنارت نبودم همینجوری میرفتی گفت مگ من ادم نیستم همش باید لباس کار بپوشم خلاصه اصلا دیگه باهم حرف نزد هی دستشو گرفتم بوسش کردم اما انگار نه انگار ماشین پارک کرد ک برع گفتم منم بیام گفت نه بشین تو ماشین درصورتی ک اونجا کلی ادم زن و مرد بودن منو ۴۰ دقیقه تو ماشین گذاشت اخرم نشست اصلا حرف نزد گفتم تموم شد گفت اره گفتم چرا اینجوری میکنی گفت باید یاد بگیری خوب باشی درست حرف بزنی گفتم چشم بغلش کردم دستمو گذاشتم گردنش ی لحظه ب ریشاش دست زدم یکم اروم کشیدم گفت ای دستمو یهو انداخت اون ور گفت نکن دیگه اه دردم گرفت منم کلن رومو کردم اون ور اشکام همینجوری میامد گفتم تو لیاقت نداری من بخاطر تو الان اینجام باهام اینجوری رفتار میکنی

برگشت گفت من لیاقت ندارم اصلا گوه خوردم وارد این رابطع شدم دیگه نمیخوام دیگه نمیکشم همینجوری صداشو برد بالا تو بچه ای نمیفهمی خسته شدم از این بچه بازیات برو دنبال زندگیت گفتم تو برو گفت میرم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم گفتم نکن همینجوری با صدای بلند حرف میزد گفت به مامانت زنگ میزنم ک من دیگه با تو نیستم زنگم زد منو نزدیک خونه پیادع کرد اما نزفتم خوته وایساد تا مامانم بیاد منم ببره خودشم رفت بنظرتون الان کار درست چیه درضمن هنوز عقد نکردیم اما کلن خانواده ها درجریانن ۳ سال تو رابطیم میخوام پیام بدم بگم حرفام از روی علاقه ای زیاد بود هروقت اروم شدی بیا صحبت کنیم بنظرتون بدم پیام خیلی حالم بده ب پیام بگین بهش بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر آویزونی؟

واقعا از سردیش و رفتاراش ناراحت نشدی؟ هنوزم تو میخوای پیام بدی و پیگیر باشی؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بهش زیاد گیر میدی ؟ اگر نه که به نظرم به مرگ گرفته که به تب راضی بشی ، اگه بری سمتش تو زندگی ذله ات میکنه ، بذار از خودش یه خبری بشه ، اگرم نشد که چه بهتر ، وگرنه با همچین اخلاقی پیرت میکنه تو زندگی