2777
2789
درخواست بده نمیگردنتون؟چون باید گوشی یا ایرپاد با خودت ببری

نه تا حالا که نگشتن،ولی کسیو نمیشناسی قبل امتحان سوالارو یده هزینش اصلا مهم نیست

کاربری دست دونفره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تا حالا که نگشتن،ولی کسیو نمیشناسی قبل امتحان سوالارو یده هزینش اصلا مهم نیست

چه خوب کجایی ما از این ترم میگردن اقایون هم چه کاری میکنن 🤦🏻

نه حین ازمون میزارن که اصلاحیه هم میخورن گاهن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

چه خوب کجایی ما از این ترم میگردن اقایون هم چه کاری میکنن 🤦🏻نه حین ازمون میزارن که اصلاحیه هم میخو ...

ما ترمای قبل نمیگشتن هنوز این ترمی نرفتم ببینم چجوریه کانالشو برام میفرستین لطفا

کاربری دست دونفره...
ما ترمای قبل نمیگشتن هنوز این ترمی نرفتم ببینم چجوریه کانالشو برام میفرستین لطفا

درخواست تایید شد پیام بده میفرستم

دو روز پشت سرهم امتحان داشتم مارو که گشتن اما بدی که بود همون دم در نگشتن نشستیم برگه امضا و پخش شده گشتن مسئول آموزش هم راه میرفت نق میزد گفتم نیارید بارها اعلام شده

درخواست تایید شد پیام بده میفرستمدو روز پشت سرهم امتحان داشتم مارو که گشتن اما بدی که بود همون دم در ...

باشه الان پیام میدم،یعنی گوشی برده بودین سر جلسه و دید؟

کاربری دست دونفره...
باشه الان پیام میدم،یعنی گوشی برده بودین سر جلسه و دید؟

👌🏻

من نه امار زیادی اقا گوشی آورده بودن با دوسه نفر خانم دیدن فرستادن کمیته یکیم هرچی بهش گفتن فعلا بشین گوش نکرد فرستادن کمیته

👌🏻من نه امار زیادی اقا گوشی آورده بودن با دوسه نفر خانم دیدن فرستادن کمیته یکیم هرچی بهش گفتن فعلا ...

ای وای من میترسم اگه بگیرن که خیلی بد میشه

کاربری دست دونفره...