2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونم اشتباهه یعنی

278 بازدید | 35 پست

من چندروز قبل از پریودی چکاپ دادم که آزمایش هورمون هم بود الان اینجوری دقیق در نمیاد؟

واخه آزمایشم مشکلی نداشت ولی مو زائد زیرچونه دارم

روز سوم پریودی باید میدادی

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه عدد تستوسترون نرمال باشه

ولی:

پوست و فولیکول مو حساسیت بالاتری به همون مقدار داشته باشن

→ نتیجه: موهای زاید

یا SHBG پایین باشه (که همیشه بررسی نمیشه)

→ تستوسترون آزاد بیشتر اثر میکنه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
چکاپ کلی به دکتر گفتم هورمون هم بنویسه

موهای زاید همیشه فقط از تستوسترون نیست

عوامل دیگه:

ژنتیک

افزایش فعالیت آنزیمهای پوستی

سابقه خانوادگی

استرس مزمن

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
2790
2778
2791
2779
2792