2777
2789
عنوان

یک کیلو ران مرغ چند تا ران میشه

110 بازدید | 8 پست

سوپرمارت فوری دیجیکالا یک کیلو پاک شدش رو 188 تومان میده و یک کیلو ران با پوست 128 تومان ، مگه پوست چقدر وزن داره که اینقدر اختلاف قیمت داره بعد چند تا ران میشه یک کیلو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره فکر کنم مغازه بهتر باشه ارزونتر در میاد

سلام عزیزم خوبین؟ یه راه برای افزایش رزق و روزی بهتون میگم بی نظیره اینقدر آدم دیدم ازش جواب گرفتن که خدا میدونه ، استغفار ۷۰ بندی امام علی و استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق اگه وقت نداری هرکدومش رو تونستی بخوان حدودا ۱ ساعت طول میکشه البته میتونی تقسیم کنی در طول روز هم این ۱ ساعت رو بخوانی تا تموم بشه

🔵ختم #سوره_کوثر:

🔷دعای #کنفیکون برای #ثروتمند شدن

🔹روز چهارشنبه به نیت ثروتمند شدن و افزایش رزق و روزی سوره مبارکه کوثر را چهل مرتبه بخواند درهای رزق بر روی او باز میشود.

❌ حاجتروایی شرکتکنندگان 🤲

#ذکر_ثروتمند_شدن_تا_هفت_نسل

🍀 از پیامبر اکرم خدا(ص)روایت شده است که هرکس می خواهد رزق وروزی او زیاد شود وبه آسانی به او برسد، باید هرصبح و هر شب، سه مرتبه این دعا را بخواند،و گفته شده: این دعا به حدی نتیجه می دهد که فرزندان شخص دعا کننده هم تا هفت بطن،محتاج نمی گردند.

ودعا این است 👇🏻👇🏻

✨ یا اللهُ یا اللهُ یا اللهُ،یا رَبُّ یا رَبُّ یا رَبُّ،یا حَیُّ یا قََیُّومُ،یا ذَالجَلالِ وَ الإِکرامِ،أَسئَلُکَ بِاسمِکَ

العَظیمِ الأَعظَمِ،أَن تَرزُقَنی رِزقاً واسِعاً حَلالاً طَیِّباً،بِرَحمَتِکَ یا أَرحَمَ الرَّاحِمینَ ✨

📚 کلیات مفاتیح الحاجات.ص87

#ذکر_ثروتمند_شدن_تا_هفت_نسل 🍀 از پیامبر اکرم خدا(ص)روایت شده است که هرکس می خواهد رزق وروزی او زیاد ...

ذکر یا رزاق هم خیلی خوبه ، بین الطلوعین هم که وقت روزی رسوندن خداوند هست بیدار باشی عااالیه