2777
2789

من تا دهم انسانی خوندم و بعدش دیگه نتونستم ادامه بدم الان 20 سالمه میخوام درسمو ادامه بدم

ولی ازدواج کردم و یه نوزاد سه ماهه دارم به نظرتون میتونم یا نه

خیلی دلم میخواد درسمو ادامه بدم اوایل میخواستم کلا رشتمو بزنم تجربی ولی خب اون خیلی سخته منم که از همه طرف تو فشارم

میخوام برم فرهنگیان

الان زنگ زدم از دختر عموم کتابای دبیرستانشو بگیرم

کل برنامه های گوشیمو میخوام حذف کنم

پادکست هر کتابو دانلود کنم و گوش بدم هر وقت که نمیتونستم بخونم

خیلی استرس دارم

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پشت کنکورم امسال و سال دوم کنکورمه فرهنگیانم ثبت نام کردم و اینکه الان شرط معدل تو کنکور تاثیر داره و شما باید شیش درس یازدهم و دروس دوازدهم رو ترمیم بزنی فک کنم کار سختیه ولی اگه اراده شو داشته باشید چرا که نه میتونید برسید به هدف تون ...

اره میتونی
اگه بخای واقعا میشه
یادش بخیر من وقتی میخواستم بخونم گوشی هوشمندمو کنار میذاشتم و گوشی ساده میگرفتم، همین که برنامه هارو پاک کردی خوبه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من پشت کنکورم امسال و سال دوم کنکورمه فرهنگیانم ثبت نام کردم و اینکه الان شرط معدل تو کنکور تاثیر دا ...

یعنی چی اینا

چون چند سال دور بودم از درس نمیدونم ترمیم و اینا چیه

اون سالی که من دهم خوندم کرونا بود فقط تو خونه خوندم معدلم 17 و خورده ای شد الان هیچی از درساش یادم نیس

به نظرت از دهم شروع کنم بخونم یا یازدهم

یعنی چی اینا چون چند سال دور بودم از درس نمیدونم ترمیم و اینا چیه اون سالی که من دهم خوندم کرونا بود ...

ببینید حتما با یه مشاور تحصیلی صحبت کنین ثبت نام فرهنگیان هم تا ۵ دی تمدید شده و کنکور فرهنگیان هم توی اردیبهشت برگزار میشه و اینکه تاثیر معدل اومده توی کنکور و امتحانات نهایی که خود آموزش و پرورش برگزار میکنه نمرش مستقیما با کنکور در ارتباطه یعنی شما باید شیش درس یازدهم رو و تمام دروس دوازدهم رو خرداد امتحان تشریحی بدید چون ۶۰ درصد کنکور رو تشکیل میده و در واقع خود کنکور فرهنگیان تاثیرش ۴۰ درصده که همون چهل درصد هم بین دفترچه تخصصی و دفترچه فرهنگیان و مصاحبه و.... تقسیم میشع

ببینید حتما با یه مشاور تحصیلی صحبت کنین ثبت نام فرهنگیان هم تا ۵ دی تمدید شده و کنکور فرهنگیان هم ت ...

خب من هنوز دیپلم ندارم که

بنظرم کار خیلی خوبیه,حتما موفق میشی اگه به چیزای متفرقه فکرنکنی و درگیرشون نشی

دعا کنین برام دعا کنین وقت پیدا کنم بین بچه داری و کارای خونه و ...